Za mog sina – Epizoda 77

Za mog sina – Epizoda 77 – Turska Serija – TV Pink

Da li ste za svoju porodicu spremni da uradite baš sve? Koliko se moramo boriti i trpeti?...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Za mog sina Epizoda
Pogledajte snimak epizode hit turske serije ‘Za mog sina’ koja se od jula 2018. prikazuje na televiziji Pink. Balkan Portal vam donosi veliko sveže letnje hit izdanje – turska drama ‘Za mog sina’ koja je oborila sve rekorde u turskoj kada se prikazivala na kanalu D, garantuje dobar sadržaj! Ne samo to, već i pored toga, apsolutni spektakl potpisuju i velika imena poput režisera serije ‘Sulejman Veličanstveni’ – Čari Vila Lostuvali i Osman Tašči.
Dešavanja u ovoj seriji prate život Pojraza Karajela, policajca koji živi sa sinom jednostavnim i srećnim životom, a koji će biti suspendovan zbog zločina koji nije počinio. Dok se bori protiv krijumčarenja, osuđen je na godinu dana zatvora, čime gubi starateljstvo nad detetom koji odlazi u ruke njegovog tasta.
Nakon godinu dana, Pojraz izlazi iz zatvora i oseća se beznadežno – više nije policajac i ne može da povrati starateljstvo nad sinom, jer nema stalan posao. Ubrzo počinje da radi kao taksi vozač, istovremeno tajno prateći najvećeg istanbulskog vođu mafije, Bahrija Umana. O svakom njegovom potezu, takođe tajno, obaveštava šefa policije.

Glavni junak Pojraz se nalazi u situaciji gde je priomran da spasi Bahrijev život u tokom okrašaja mafije, čime pridobija njegovo pomerenje, iako to nije želeo. Bahri nudi Pojrazu posao u njegovoj organizaciji, što nekadašnji policajac, u dogovoru sa šefom, prihvata. On ulazi u mafijaške redove, a za cilj ima samo da povrati sina.

U međuvremenu, Pojraz sreće Ajšegul, prelepu mladu doktorku, u koju se zaljubljuje na prvi pogled. Osećanja su obostrana, ali Pojraz nije ni svestan da je devojka koju voli Bahrijeva ćerka. U ovoj seriji videćete ljubavnu priču dvoje ljudi koji su suđeni jedno drugom, ali između njih stoji podzemlje.
Da li će Pojraz dobiti starateljstvo nad sinom, kako će Ajšegul reagovati kad sazna da radi sa njenim ocem, i da li će Pojraz uništiti najveću mafijašku grupaciju u Istanbulu ili će postati njen deo?
Uloge su poverene sjajnim turskim glumcima – Ilker Kaleli tumači lik Pajraza Karajela, prelepa Burčin Terzioglu otelotvorila je lik doktorke Ajšegul Uman, dok je uloga vođe mafije Bahrija Umana, poverena proslavljenom turskom pozorišnom i filmskom glumcu, Musi Uzunlaru.
Ne propustite nesvakidašnju ljubavnu priču, unutrašnju borbu glavnog junaka između principa, porodice i ljubavi, u jednoj od najgledanijih turskih serija, „Za mog sina“, koju vam donosi Balkan Portal.
Da li ste za svoju porodicu spremni da uradite baš sve?

za mog sina, za mog sina epizoda, za mog sina epizoda 1, za mog sina online epizode, za mog sina online sa prevodom, za mog sina pink, za mog sina serija, za mog sina turska serija, za mog sina tv pink, Poyraz Karayel , Poyraz Karayel epizoda 1

Pogledajte i...