Na granici - Epizoda 1

Na granici – Epizoda 1 – Domaća serija – Prva TV

Serija ‘Na granici’. Gledajte sve epizode domaće serije besplatno. Ova serija...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Serija ‘Na granici’. Gledajte sve epizode domaće serije besplatno. Ova serija predstavlja partnerstvo dve produkcijske kuće, srpske ‘Prva TV’ i hrvatske ‘Nova TV’, čiji je novi vlasnik američki investicioni fond KKR. KKR je ujedino i vlasnik srpske televizije ‘N1’ koja se emituje isključivo na kablu, a predstavlja jedinu slobodnu televiziju u Srbiji. Dok je Prva TV preplaćena od strane Kopernikus Korporacije, a bivši vlasnik Prve TV bila je grčka Antena Grupa.

U malenim mjestima uvijek se rađaju najintrigantnije priče, a jedna takva prikovat će vas uz male ekrane i ove jeseni na Novoj TV. Vrhunska glumačka ekipa očekuje vas u seriji „Na granici“. Naša nova serija osvojit će vas krimi, ljubavnim i humorističnim dogodovštinama iz malog ličkog sela.

Od prvog dana Nove godine, radnim danima od 20:00 uveseljavaće nas nova humoristička serija „Na granici“.

Poznata po odličnom, pažljivo biranom i izuzetno gledanom domaćem serijskom programu, Prva televizija je za svoje gledaoce spremila još jednu veliku hit seriju „Na granici“ koja je i ovog puta okupila vrhunsku regionalnu glumačku ekipu kao što su: Momčilo Otašević, Tijana Pečenčić, Nina Erak, Nadia Cvitanović, Milan Štrljić, i mnogi drugi.

Zapleti se pletu oko mlade, tek diplomirane ekonomistkinje Petra koja se vraća iz Zagreba u svoje rodno selo da bi od bake Zorke nasledila biznis šverovanja robe iz BiH u Hrvatsku. Od tog biznisa živi skoro celo selo i u posao je uključeno nekoliko porodica, pa Petra zapravo postaje šefica pravog malog kartela. Samim tim, Petra postaje i najpoželjnija udavača u mestu.

Sve porodice uključene u biznis, vide priliku da ženidbom jednog od svojih sinova s Petrom zagospodare unosnim poslom pa sinovi, hteli ne hteli postaju Petrini udvarači. Tako će Petra, uz sve probleme koje ima s vođenjem ovog neobičnog biznisa i to u patrijarhalnoj sredini, na vratu imati i gomilu „kolega“, svojih „podređenih“, a u stvari prijatelja iz detinjstva, koji žele da je žene i koji, uz zdušnu podršku svojih očeva, ne biraju sredstva da sabotiraju konkurente. Problem postaje još veći kada Petra, od silnih potencijalnih mladoženja, baci oko na zabranjeno voće – novog graničnog policajca Marka koji u selo dolazi sa zadatkom da uvede šengen i stane na kraj švercu.

Radi se o jedinstvenoj seriji koju su osmislili autori Mirna Miličić, Vlado Bulić i Goran Rukavina.

Uloge: Nina Erak, Nadia Cvitanović, Momčilo Otašević, Filip Juričić, Milan Štrljić, Barbara Vicković, Mladen Vulić, Žarko Radić, Martina Stjepanović, Petra Kraljev, Barbara Nola, Asim Ugljen, Zlatan Zuhrić, Lucia Glavich Mandarić, Tijana Pečenčić i mnogi drugi vrhunski glumci.

Pogledajte i...