Pet - Epizoda 1 (domaća)

Pet – Epizoda 1 – RTS – Domaća serija

Serija: Pet – Epizoda 1 Danas u 21 čas će biti prikazana prva epizoda serija ̶...

   Pogledajte sve epizode ove serije


Serija: Pet – Epizoda 1

Danas u 21 čas će biti prikazana prva epizoda serija “Pet“ na nacionalnoj televiziji RTS. Ovo neće biti premijerno prikazivanje s obizrom na to da je pilot epizoda emitovana prvi put početkom pošle godine.

Radnja serija obuhvata pet Dorćolki koje su glavne glumice ove serije sa krimi zampletkom. Splet okolnosti, drugarice iz detinjstva, posle mnogo godina spoji u centru obračuna kriminalnih klanova. Životi koje su živele pre toga i jesu ih i nisu pripremili za ono što će im se dešavati.

„Ovo je i ženska serija, ali i muška. Ovde su muškarci ženama podrška, a najčešće u našoj kinematografiji je obrnuto. Kada su me pitali kako to ja pišem i za žene, ja sam govorio da je nama bila interesantna ta muška strana ženske prirode – kad su one hrabre i kad umeju da urade nešto što se muškarci ne usuđuju“, rekao je  reditelj ko-scenarista serije Balša Đogo.

Gledajte besplatno celu epizodu na Balkan Portalu.

O domaćoj seriji Pet:

Nova domaća serija na RTS-u od 9. marta “PET“ donosi kriminalistički zaplet nalik “Ubicama mog oca“, pet mladih žena su glavni akteri ove serije. Sva dešavanja, njihove prijateljice sa kojima su odrastale, posle mnogo godina spajaju se u centru obračuna kriminalaca i klanova beogradskog podzemlja. Ova serija je deo serijala “Južni Vetar Gas“ koji donosu kriminalnu epiohu nalik devedesetih u Srbiju i pre svega, uticajem na mlade, stvara nove kriminalce.

Domaće Serije

Prva epizode nas upoznaje sa Ninom, Nataliijom, Aleksandrom, Kaćom i Sonjom. Proći će puno vremena nakon kog će shvatiti da ne mogu jedna bez druge, dok se ne pojačaju i ojačaju i dok ne smisle način kako da pobede. Nijedan momak koji im se priduži neće biti običan, jer na strani jačeg staju samo najjači.

Pet RTS Serija

Pet žena sa druge strane zakona spremene su da urade ono što se niko nikada ne bi usudio, u ludim godinama, a pre njih to su bili njihovi srodnici. Ostale su bez njih kada se dogodilo to da je vreme donelo nove radne pobede u ponašanje, brigu za decom, odnos prijateljstva, advokatske kancelarije, osiguranja, ženska intuicija od njih će napraviti zverke žedne krvi i vode spremne na sve pa i na ono najgore – da učine prinos žrtve. Oni nisu slabe, to su slavne superheroine koje će na leđima držati ovu naciju.

Producentska kuća – INTERMEDIA NETWORK
Izvršna podrukcija – VISION TEAM

Pogledajte i...