Državni službenik - E11

Državni službenik – Epizoda 11 – SuperStar TV

Spremite se za uzbudljivu priču o herojima iz srpske tajne službe! Nova serija „Držav...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Spremite se za uzbudljivu priču o herojima iz srpske tajne službe! Nova serija „Državni službenik“ čeka vas na malim ekranima, ekskluzivno, od 24. marta na SUPERSTAR TV kanalu.

„Državni službenik“ je uzbudljiva priča o agentima tajne službe koji daleko od očiju javnosti svakodnevno uklanjaju najopasnije pretnje po Srbiju i vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga. Glavni junak je Lazar, mladi agent u usponu koji pokušava da pronađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života. Kada se velika opasnost nadvije nad Srbiju, i kada više ne zna ima li na koga da se osloni, Lazar shvata da će morati da podnese veliku žrtvu i da radi mimo pravila kako bi spasao svoje sugrađane, svoju porodicu i sebe samoga.

Domaći serijal koji prikazuje život i posao agenata tajne službe u okolnostima savremene obaveštajne i opšte geopolitičke siutacije, prati njihovu borbu sa svakodnevnim pretnjama kojma je izložena bezbednost naše zemlje.

Pretpremijera prve epizode u beogradskoj Kombank dvorani okupila je glumačku postavu i autore serije, a svojom dinamičnom i napetom pričom, kao i visokom produkcijom, oduševila je prisutne gledaoce.

– Telekom Srbija grupa, u skladu sa svetskim trendovima, želi da postane ne samo kompanija koja u vaše domove dovodi najbolje usluge, već i neko ko je sinonim za najbolji sadržaj. Gledaoci mts televizije su već prepoznali kanal SuperStar TV kao mesto za najblje domaće serije i verujem da sa nestrpljenjem da očekuju prvu epizodu “Dražavnog službenika”. Baviti se temom koja po prirodi nosi sa sobom puno intriga i tajnovitost bio je veliki izazov, ali imoram istaći da je krajnji rezultat prevazišao naša očekvianja. Naravno, poslednju reč će dati gledaoci, ali sjajna glumačka i autorska ekipa je najbolji garant da je “Državni službenik” serija koja će postaviti nove standarde, ne samo u našoj zemlji – izjavio je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

Rađena po scenariju Dimitrija Vojinova, serija Predraga Gage Antonijevića, u režiji Miroslava Lekića i Ivana Živkovića, pruža nam odličan uvid u živote glavnih junaka koji, daleko od očiju javnosti, na dnevnom nivou vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga, uklanjajući najopasnije pretnje po Srbiju i čuvajući bezbednost njenih građana.

U maniru savremenih krimi-drama “Državni služebnik” bavi se brojnim profesionlanim iskušenjima i moralnim dilemama glavnih aktera, ali i cenom koju u svemu tome plaća privatni i porodični žiovt. Uloge u sereiji tumače neka od najvećih imena domaće scene: Milan Marić, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Nenad Jezdić, Marta Bjelica, Nenad Okanović, Nebojša Ilić i mnogi drugi.

– Zahvaljujući viziji Telekoma Srbije, naš kreativni tim je zakračao u nešto stilski i žanrovski novo i tematski potpuno neočekivano. Očekujem da će ova serija promeniti i doneti nove standarde na televiziji kod nas – ocenio je producent serije, Predraga Gaga Antonijević.

Dugo i sa nestrpljenjem očekvina serija tokom 12 epizoda pratiće život glavnih junaka pritisnutih bremenom ogromne odgovornosti velikim delom proistekle iz šriokih ovlašćenja koja nova pozicija nosi.

Značaj serije “Državni službenik” utoliko je veći, jer po prvi put u lokalnom kontekstu i iz domaće perspektive na kanalu Superstar TV pratimo žanr koji smo do sada imali priliku da gledamo samo u inostranoj produkciji.

SuperStar TV se u rekordnom roku našao među deset najgeldanijih televizijskih kanala u zemlji, pa ne čudi št će ova hit serija biti prikazivana upravo na ovom kanalu svake nedelje u terminu od 21 čas.

Uloge tumače: Milan Marić, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Nenad Jezdić, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Radovan Vujović, Marko Baćović, Vaja Dujović, Marko Božić, Sonja Kolačarić i mnogi drugi.

Pogledajte i...