Ljubav iz osvete - Epizoda 26

Ljubav iz osvete – Epizoda 26 – TV Pink – Turska serija sa prevodom

Jednog dana šarmantan i naočit muškarac imena Cesur iz velikog grada stiže na selo kak...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Uskoro na Pinku nova turska serija „Ljubav iz osvete“ sa Tubom Bujukustun i Kivančem Tatlitugom.

Nakon što Nur i Jigit, heroji serije „Zabranjena ljubav“, uplove u bračnu luku, ustupiće svoje mesto u programskoj šemi TV Pink Suhan i Džesuru. Oni su heroji nove, visokobudžetne turske sage Ljubav iz osvete“. Snimane tokom 2016. i 2017. godine, a koja će se na TV Pink emitovati od 10. juna

Ljubav iz osvete – Online sa prevodom

Glavnu žensku ulogu igra Tuba Bujukustun, junakinja serije „Ljubav i novac“. Dok se u koži njenog partnera našao Kivanč Tatlitug.

S njima su pred kamere stali Tamer Levent (Garip iz „Istanbulske neveste„), Erkan Avdži i Nihan Bujukagač. Ona je glumila Gulšah iz serije „Sulejman Veličanstveni“. Pored nje su Mufit Kajadžan, Okdaj Korunan, Zejnep Kiziltan, Sezin Akbašogulari i drugi.

Za režiju je bio zadužen Ali Bilgin, koji je veoma cenjen u turskoj televizijskoj i filmskoj industriji. Našoj publici će se sada predstaviti prvi put.

Ljubav iz osvete

Interesantno je da je Kivanč i Tuba trebalo da glume partnere mnogo pre nego što je počelo snimanje serije „Ljubav iz osvete“. Tada je produkcijska kuća „Ay Yapim“ tražila od scenaristiknja Seme Ergenekon i Ejlem Džanpolat da osmisle priču za njih dvoje.

Nova turska hit serija od 10. juna na TV Pink


One su inače pisale scenarije za seriju „Ljubav i novac“, pa su svi očekivali da će napisati priču koja će oduševiti kako glavne junake tako i produkciju, ali i publiku. Nažalost, to se nije dogodilo.

Ljubav iz osvete sa prevodom

Osmislile su sagu o ljubavi između plaćenog ubice i njegove nesuđene žrtve. Tuba i Kivanč odbili su da igraju u ekranizaciji te priče. Isti scenario kasnije je nuđen Enginu Akjureku i Džansu Dere, koji takođe nisu prihvatili uloge.

S obzirom na to da Kivanč i Tuba nisu bili zadovoljni radom Seme i Ejlem, tražili su od Kerema Čataja, producenta i vlasnika „Ay Yapima„, da angažuje nekog drugog za pisanje scenarija. Izbor je pao na Elif Usman, koja je radila „Nasleđe jedne dame“, i Edže Jorenč, iz čijeg je pera nastala serija „Sever Jug“.

Ona je napisala uzbudljivu dramu o osvetniku Džesuru i lepoj Suhan. Budući da se projekat dopao glavnim junacima, snimanje je moglo da počne. Inostrani distributeri su se zainteresovali za nju, tako da je postala pravi svetski hit – pokorila je čak i Latinsku Ameriku, koja važi za kolevku telenovela.

Seriju „Ljubav iz osvete“ gledaćete od ponedeljka 10. juna svakog radnog dana i subotom od 21 čas samo na TV Pink!

Opis serije

Jednog dana šarmantan i naočit muškarac imena Cesur iz velikog grada stiže na selo kako bi se tamo nastanio.

Svi su očarani ovim tajanstvenim gospodinom. Susreće se s lepoticom Süphan iz bogate i ugledne zemljoposjedničke porodice koja vodi njihov posao. Među njima započinje strasna veza.

Ali obe strane kriju mnoge tajne. Njihove porodice su stari neprijatelji.

Dvoje mladih ljudi ne znaju mračnu stranu u životima svojih porodica i nemaju pojma o nepodmirenim računima između njih. Na veliku ljubav padne sena porodične svađe. Unatoč protivljenju porodicama oni žele ostvariti svoju nemoguću ljubav i snove.

Velika porodica pokušat će izgladiti razlike i pomiriti zaraćene strane. A usput ćemo saznati i zašto je Cesur odlučio doći na selo.

Pogledajte i...