Zavet - Epizoda 11

Zavet – Epizoda 11 – TV Pink – Turska serija sa prevodom

Nakon fascinantnog uspeha turske serije “Ljubav iz osvete“ TV Pink reemitovać...

   Pogledajte sve epizode ove serije




Nakon fascinantnog uspeha turske serije Ljubav iz osvete TV Pink reemitovaće hit seriju ‘Zavet koja je tokom prikazivanja pre 2 godine oborila sve dosadašnje rekorde gledanosti u regionu.

Seriju je otkupio FOX, turska televizija koja je sa njom probila led nakon uspešne serije “Sila“ u svojoj produkciji. Visokobudžetna turska serija „Zavet“, čija je priča oduševila gledaoce u Turskoj, oboriće Vas sa nogu.

Opis serije

Serija “Zavet“ je zbog radnje, ali i glumačke ekipe, imala veliku gledanost u Turskoj, te nema sumnje da će pridobiti i publiku u regionu.

Sve započinje kada bogati i uticajni Fikret Karakaja odlučuje da se oženi mladom i lepom Zuhre Filiz.

Iako ona ne želi da se uda, Zuhrina porodica pristaje na sklapanje braka. Fikretov sin, Zekar Karakaja , živi u Istanbulu i vlasnik je noćnog kluba, koji vodi zajedno sa sinom Alijem.

Na prvi pogled se zaljubljuje u Zuhre, ne znajući da ju je njegov otac u Istanbul doveo kako bi sa njom sklopio brak.

Scenario potpisuje Gul Oguz, autorka serije „Sila“, koja se tokom 2014. i 2015. godine emitovala na TV Pink i koja je stekla ogromnu popularnost i odlične kritike.

Međutim, Zuhre uspeva da noć uoči svadbe pobegne, spremna da umre za slobodu. Sklonište joj pruža Sejit Zahir, klesar poznat po svojim principima, inetgritetu i hrabrosti.

On joj obećava da je nikada neće napustiti i da će joj uvek biti podrška, a ta privrženost polako prerasta u obostranu ljubav.

Ipak, Zekar je pohlepan i nemilosrdan

Navikao da uvek dobije ono što želi, te uprkos upozorenjima svoje supruge Seme, ne odustaje od Zuhre.

Od trenutka kad je odlučio da pomogne Zuhri da pobegne, Sejit postaje smrtni neprijatelj porodice Karakaja. Zekar je spreman da iskoristi sav svoj uticaj kako bi njegov život okrenuo naglavačke i strpao celu Sejitovu porodicu u zatvor, i time pridobio Zuhre.

Zuhre i Sejit su primorani da prožive svaki trenutak, osećajući kako im je Zekar za petama, te ulaze u borbu kako bi uklonili sve prepreke svojoj ljubavi.

Uloge Zuhre Filiz i Sejita Zahira poverene su mladim i izuzetno popularnim glumcima, Selin Šekerči i Šukuru Ozildizu.

Poznati turski glumac, Menderes Samandžilar, poznat po ulozi Silinog oca u istoimenoj seriji, tumači moćnog Fikreta Karakaja. Njegovog sina Zekara igra Selim Barjaktar, koji se na ovim prostorima proslavio ulogom Zumbul-age u seriji „Sulejman Veličanstveni“.

 

Pogledajte i...