Nemoguća Ljubav - E4

Nemoguća Ljubav – Epizoda 4 – TV Pink – Turska serija sa prevodom

Isečak prikazan na Pink TV: Na televiziji Pink počinje sa prikazivanjem, jedna od najuzb...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Isečak prikazan na Pink TV:

Na televiziji Pink počinje sa prikazivanjem, jedna od najuzbudljvijih turskih serija, “Nemoguća ljubav”! Gledajte sa prevodom sve epizode besplatno samo na Balkan Portalu.

Sve epizode Nemoguća ljubav serije

Nemoguća ljubav počinje emitovanjem na televizijskim ekranima od 23. decembra 2019. godine u 20 časova samo na televiziji Pink. Kada je reč o turskim serija, ono što prati gotovo svaku visokobudžetnu seriju jeste realan prikaz specifičnih običaja, kulture i cele tradicije, koja je i dana prisutna u velikom delu Turske.

Nemoguća Ljubav Epizoda

Naime, kada je Ataturk došao na vlast – čovek koga turci smatraju prvim modernim predsednikom, prethodno nametnua pravila su počela sa ukidanjem i položaj žene je dosta popravljen. Ukoliko Vas zanima više o tome, preporučujemo Vam da posetite Tursku i sa lokalnim vodičima, od kojih pojedini pričaju naš jezik, se upoznate sa istorijom ove zemlje. Ono što je na nas posebno ostavilo utisak jeste promene koje su uvedene a tiču se obrazovanja žena, oblačenja, osiguranja, penzija, gradova bogatih, izvoznih proizvoda (turskih serija, čajeva, banana, kajsija,…), soba za molitvu, običaja na svadbi u vezi brata i oca,  granice i odnosi sa Jermenijom…

Poštovanje porodice i glave kuće, ugovoreni brakovi, vladavina patrijarhata, osveta i prepreke koje se mogu naći na putu ljubavi između dvoje mladih – sve to je detaljno prikazano u seriji koja je oduševila publiku u Turskoj, a verujemo da će tako biti i sa gledaocima u Srbiji. Ima tu puno da se priča, ali pošto je tema serija, da se vratimo na početak.

Nemoguca ljubav epizoda Tv Pink

Nemoguća ljubavna priča rođena iz osvete prati veliku tragediju dve moćne porodice – Sadoglu i Aslanbej

Miran iz porodice Aslanbej je jedini naslednik ove porodice i 27 godina na umu ima osvetu, bez ljubavi, emocija, sreće, jedino što želi jeste da osveti smrth svojih roditelja, za koju krivi porodicu Sadoglu.

Nasuprot Miranu, imamo i Rejan, prelepu unuku porodice Sadoglu, koja ima glavu u oblacima, umislila je da princeza iz bajke o kojoj joj je majka pričala. Ona zamišlja ljubav, srećan kraj, bezgraničnu ljubav.

Upravo kada se upoznaju, ona menja svoju orijentaciju i zaljubljuje se u Mirana, zbog njegovih crnih očiju i brade, a on se zaklinje da će se osvetiti njenom ocu, Hazaru. Tada dolazi do kolezije emocija, Miran gubi kontrolu, više ne može da kontroliše razum i srce, i po prvi put u životu se boji – da neće moći da ispuni Rejanu.

Prethodno ste na Balkan Portalu mogli da pratite sve epizode ove serije po nazivom Hercai Prevrtljivo srce. Šta će se tačno dogoditi u ovoj hit ljubavnoj drami, pitanje je veliko, a na Vama je da pogledate sve epizode, potpuno besplatno sa prevodom na Balkan Portalu i uživate. Spremite omiljeni slatkiš ili slaniš i pustite epizodu serije Nemoguća ljubav.

Trenutno najpopularniji mladi glumački par u turskoj su Akin Akinozu i Ebru Šahin, koji tumače Rejanu i Miran.

Vaš Balkan Portal.

 

Pogledajte i...