Ljubav osvetnika - E26

Ljubav osvetnika – Epizoda 26 – Nova TV – Turska serija sa prijevodom

Čekala je ljubav svog života, a došao je on, sa mržnjom, jačom no ikada – kako ...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Čekala je ljubav svog života, a došao je on, sa mržnjom, jačom no ikada – kako bi prevario srce, koje mu je sudbina nametnula. Međutim, jedno nije znao. Osveta je plan. Ljubav nije.

Na Novoj TV počinje emitiranje, jedne od najuzbudljivijih turskih serija „Ljubav osvetnika„! Sve epizode gledajte besplatno samo na Balkan Portalu. Ne propustite hit seriju koja će slomiti i najtvrđa srca!

Dojmovi gledatelja

„Ova je serija je najbolja drama koju sam u životu gledao. Radnja priče je nevjerojatna, svaka epizoda dolazi s novim uzbuđenjem. Tako sam zahvalan cijeloj ekipi što je oživjela tako lijepu priču. ”

„Navučeni ste od prve epizode. Glavni glumac i glumica su prekrasni, videografija odlična, postavka je zapanjujuća, a postavljeni dekor i boje ostavljaju bez daha. Priča govori o mladiću koji se osvećuje i zaljubljuje se u cilj svoje osvete. Zvuči kao stara priča, ali ima zanimljiv zaokret. Mladić je pod utjecajem svoje manipulativne bake koja je utkala mrežu prevare i laži. Postoji akcija, postoje tajne, postoji romantika i izvrsna, izvrsna gluma. Ne mogu ga dovoljno preporučiti.”

Sve epizode serije Ljubav osvetnika

Serija je ažurna i prikazuje se u Turskoj (Hercai, Prevrtljivo srce, Viola i Prevrtljiv su neki od naziva pod kojima ćete naći ovu seriju), a prvo je na srpskoj televiziji Pink počelo emitiranje pod nazivom Nemoguća ljubav (23. decembra 2019. godine). Nakon emitiranja prve epizode, rekord je slomljen, publika oduševljena radnjom serije, počela je gledati svaku epizodu. Sve epizode, potpuno besplatne, sa prevodom, mogu se gledati samo na Balkan Portalu.

Radnja serije – ukratko

Ljubav osvetnika je priča puna bola i patnje koja prati Miranovu osvetu ocu djevojke u koju je zaljubljen. Kada je riječ o turskim serijama, ono što prati gotovo svaku visokobudžetnu seriju jest realan prikaz specifičnih običaja, kulture i tradicija koji su danas prisutni u većem dijelu Turske.

Poštovanje obitelji i voditelja kuće, uređeni brakovi, vladavina patrijarhata, osveta i prepreke koje se mogu naći na putu ljubavi između dvoje mladih – sve je to detaljno prikazano u nizu koji je oduševio publiku u Turskoj, a vjerujemo da će tako biti i s gledateljima u Hrvatskoj. 

Ljubav Osvetnika Epizoda

Radnja serije – detaljno

Rejan je unuka obitelji Sadoglu, jedne od najmoćnijih obitelji u Midjatu. Iako su njezini otac Hazar i stric Džihan važne osobe u velikoj obitelji, pravi vođa je njezin djed, Nasuh.

Nasuh se loše ponašao prema Rejan, uvijek je bio obzirniji prema njezinoj rođakinji Jaren. Razlog tomu je što Rejan nije njegova biološka unuka. Nesvjesna te činjenice, Rejan ode na jahanje i kad joj se približi Miranov auto, konj se preplaši i Rejan padne.

Miran se zaljubi u Rejan i želi se vjenčati s njom. Ta vijest nagna Jaren da se osveti Rejan jer joj preotela voljenog. Nakon vjenčanja, Miran i Rejan odlaze u svoju kuću kako bi započeli svoju vezu, no Miran okonča vezu nakon što prvu noć provede s Rejan zato što je Rejanin otac ubio Miranove roditelje prije mnogo godina, pa je Mirana odgojila baka kako bi osvetio njihovu smrt. S vremenom će tajne biti otkrivene dok će Rejan i Miran pokušati njegovati svoju ljubav unatoč svim zaprekama.

Kako će ljubavna priča, proklijala na tragovima tisućljetne povijesti Midjata, utjecati na sudbinu dvije obitelji? Hoće li zgodni poslovnjak iz Istanbula osvojiti Rejan, čija je ljepota legendarna u cijelome Midjatu? U seriji ‘Ljubav osvetnika’, ljubav na prvi pogled bit će stavljena na veliku kušnju!

Pogledajte i...