Zakletva - Epizoda 1

Zakletva – Epizoda 1 – TV Pink – Turska serija sa prevodom

Gledaj sa prevodom sve epizode jedne od najboljih turskih serija. „Zakletva“ p...

   Pogledajte sve epizode ove serije


Gledaj sa prevodom sve epizode jedne od najboljih turskih serija. „Zakletva“ počinje sa prikazivanjem na televiziji Pink! Sve epizode potpuno besplatno pogledajte sa prevodom na Balkan Portalu.

Sve epizode Zakletva serije

Nakon uspešnog početka prikazivanja Nemoguće ljubavi, televizija Pink odlučila je na nastavi da obara rekorde. Još jedna u nizu spektakularnih turskih serija. Reč je o seriji Zakletva koja počinje sa prikazivanje 4. februara 2020. godine u 19.15 časova.

Zakletva epizoda

Termini prikazivanja su svakim danom u 19.15 časova, osim nedeljom. Kada će je prikazivanje nove epizode Zakletve zakazano za 19.45 časova.

Radnja serije

Priča prati devoju Rejhan, odraslu na selu, koju je odgajila samohrana majka Merjem. Međutim, ona neće biti jedna koja je pomno pratila odrastanje Rejhan. Njeno odrastanje sa punom pažnom je pratio i HIKmet, majčin prijatelj iz grada.

Nakon što Merjem umre, Hikmet putuje u svoj zavičaj na bdenje i još jednom biva očaran Rejhaninom dobrotom i istrajnošću. Za Hikmeta Rejhan predstavlja tračak nade da dovede sopstveni život u red pre nego što umre.

Njegova supruga Džavidan veoma je pohlepna i razmažena žena koja se stidi njihove ćerke s posebnim potrebama. S druge strane, Hikmetov sin Emir je divlji, hirovit i neozbiljan buntovnik. Starac moli Rejhan da se uda za njegovog sina Emira i tako uvede red u njegovu porodicu.

Mada u početku okleva, Rejhan ipak pristaje na to. S druge strane, Emir takođe pristaje na brak, ali sebi obećava nešto: planira da dokaže ocu da sam može da donosi svoje odluke. Kao i to da može da ga natera da nauči užasnu lekciju. Naime, planira da se ophodi prema Rejhan tako jadno, da ona poželi da se razvede od njega. Nažalost, budući suprug neće biti Rejhanin jedini neprijatelj.

Džavidan će se takođe potruditi da joj zagorča život, s obzirom na to da želi da se njen sin oženi damom iz visokog društva. Baš pre nego što oluja u Rejhaninom životu počne, Emir shvata da nije u redu da nevina devojka pati. Zapravo je njegov otac taj koga treba povrediti. Dok on postaje popustljiviji prema Rejhan, ona spoznaje njegovu dobru stranu i njih dvoje počinju da se zaljubljuju jedno u drugo. Međutim, sve je to samo zatišje pred buru…

Pogledajte i...