Dete – Epizoda 17

Dete – Epizoda 17 – TV Pink – Turska serija sa prevodom

Sve majke su spremne da se žrtvuju za svoje dete, ali koja je granica do koje mogu ići?�...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Sve majke su spremne da se žrtvuju za svoje dete, ali koja je granica do koje mogu ići? 

Na televiziji Pink počinje sa prikazivanjem, jedna od najuzbudljvijih turskih serija, Dete! Gledajte sa prevodom sve epizode besplatno samo na Balkan Portalu.

Sve epizode serije Dete sa prevodom

Kada se ceo život promeni u deliću sekunde. Kada ste ostavljeni od najbliže, svaka pomoć je dobrodošla. Potresna porodična priča o životu napuštenog dečaka i to iz mržnje. Dete nova serija na PINK TV čije epizode sa prevodom možete pogledati samo na Balkan Portalu besplatno.

Dete serija

Publika u regionu i dijaspori biće u prilici da pogleda jednu od najboljih turskih serija ikada emotiovanih, zahvaljujući televiziji Pink koja od 23. marta počinje sa emitovanjem ove fenomenalne visokobudžetne turske telenovele “Dete”. Termin prikazivanja u kome će biti emitovana jeste svakog radnog dana u 21:20 časova. Ovo ostvarenje je jedno od trenutno najgledanijih u Turskoj, a serija je snimana tokom 2019. i 2020. godine.

U nastavku detalji zapleta i opis serije

Priča počinje sa devojkom, ćerkom prostitutke. Akče Jilmaz želi bolju budućnost za svog sin, zbog čega se odriče materinstva i daje ga na usvajanje. Zaplet počinje kada se ispostavi da je usvojen od strane bogate porodice Karasu, koja mu beskrupulozno menja ime u Efe i obećava mu bogat i luksuzan život. Sve deluje kao da je malom Efeu upala kašika u med, dok snaja bogate porodice Karasu ne sazna da je trudna. Tada dolazi do potpunog preokreta! 

Sada se u priči pojavljuje Hasan, biološki otac Efea, želi da povrati sina – i za to je spreman da uradi šta god to iziskivalo – ne preza ni od masovnog ubistva. Međutim, u tome ga sprečava Akče – koja je nedozvoljava da se meša, jer smatra da će Efe biti srećan sa novcem koji bude dobio i da ljubav koju može da dobije od nas je zanemariva, jer je novac ono što će ga usrećiti. Međutim, sledi bomba kada se sazna da je – muž Akče, Hasan, otac Efea, u stvari vanbračni sin Asije Karasu – Šuline svekve (Šule je snaja bogate porodice Karasu), ispostaviće se da je to samo jedna od tajni imanja Karasuovih.

Dete epizoda

Informacije o seriji Dete

Originalni naziv serije je Çocuk | Žanr je porodična drama | Lokacija je Istanbul | Broj epizoda je 18, jedna sezona | Vreme trajanja je 120-150 minuta | Emiter je Star TV | Prikazivanje u Turskoj je bilo tokom 9. septembra 2019. godine do 28. januara 2020. godine | Prikazivanje u Srbiji je od 23. marta 2020. godine, a emitersku dozvolu potpisuje Pink televizija (za teritoriju Republike Srpske i Crne Gore) | Produkciju vode Irfan Sahin i Džengiz Deveči ispred  1141 Prodüksiyon, a kinematograf je Baris Milan.

Scenario kao iz emisije DNK u turskoj seriji Dete samo na najvećoj domaćoj zajednici ljubitelja turskih serija.

Trenutno najgledanija turska serija na Balkan Portalu je Nemoguća ljubav, kojom smo oborili sve dosadašnje rekorde gledanosti na Balkanu. Za 24 časa od postavljene prve epizode dostigli smo neverovatnih 15 miliona pregleda i broj i dalje raste! Šta će se tačno dogoditi u ovoj hit ljubavnoj drami, pitanje je veliko, a na Vama je da pogledate sve epizode, potpuno besplatno sa prevodom na Balkan Portalu i uživate. Spremite omiljeni slatkiš ili slaniš i pustite epizodu serije Dete.

Vaš Balkan Portal

Pogledajte i...