Ambasadorova kći - Epizoda 7

Ambasadorova kći – Epizoda 7 – Nova TV – Turska serija sa prevodom

Balkan Portal Vam donosi novu seriju Ambasorova kći – Sefirin Kizi! Nare je jedino ...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Ambasdorova Kci Sve epizode

Balkan Portal Vam donosi novu seriju Ambasorova kći – Sefirin Kizi!

Nare je jedino dete u porodici ambasadora. Dosta je razmažena. U njenom životu nema stabilnosti, s obzirom na službenu dužnost njenog oca. Nare se morala seliti iz jedne zemlje u drugu.

Sancar po zanimanje je inžinjer, elektrotehničar, nada i podrška svojoj porodici. On nastoji učiniti sve kako njegovom mlađem bratu ništa ne bi nedostajalo. Jedini san njegovog brata jest da uđe u svet novinarstva i dobije stipendiju u jednoj od zemalja u kojoj radi Narein otac.

Brat nestaje pod tajanstvenim okolnostima. Pokušavajući pronaći barem neke tragove, Sancar otkriva da je poslednje mesto na kojem su ga videli bila turska ambasada. U tom trenutku ambasador, kojeg smo već upoznali, odlazi u mirovinu, vraća se sa ćerki u Tursku. Sancar požuruje aktivnosti, ali mu je uskraćena viza. U besu, mladi će čovek napraviti darmar u konzulatu i tajna će mu slučajno biti otkrivena.

Tajna povezuje njegovog brata i ambasadorovu ćerku. Sancar pokušava otkriti bilo što vezano za brata, ali bez uspeha. Socijalne razlike glavna su prepreka …

Mladić kuje plan: učinit će sve da se Nare zaljubi u njega. Tako će pokušati riješiti tajnu i pronaći brata. Naravno, ne može pretpostaviti da će se on zaljubiti u nju…

Pogledajte i...