Sestre – Epizoda 7

Sestre – Epizoda 7 – TV Pink – Turska serija sa prevodom

Balkan Portal i TV Pink vam donose jednu od najboljih turskih serija, “Sestre”! Gledaj...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Sestre - Sve epizode sa prevodom

Balkan Portal i TV Pink vam donose jednu od najboljih turskih serija, “Sestre”! Gledajte sa prevodom besplatno sve epizode samo na Balkan Portalu.

Na Televiziji Pink i Balkan Portalu počinje sa prikazivanjem jedna od najuzbudljivih turskih drama! Pozivamo vas da ne propustite priču o porodičnim odnosima, tajnama i ljubavima iz prošlosti u seriji “Sestre”.

Sve epizode Sestre

Nakon završetka druge sezone serije „Nemoguća ljubav”, Televizija Pink će emitovati visokobudžetnu tursku seriju „Sestre”. U večernjem terminu na televiziji Pink i online samo na Balkan Portalu! Superekskluzivno pre svih vam dajemo priliku da pogledate sve epizode. Ne propustite ostvarenje koje ćete pratiti bez daha. Spremite se da zaronite u najdublje i neraskidive porodične tajne i odnose dveju sestara i majke. Doživite sve ljubavne skandale i intrigantnosti zbog kojih je ova serija oborila sve rekrode u Turskoj. Saznaćete zbog čega je dobila toliko pozitivnih kritika i ogromnu publiku, a od sada i u Srbiji!

Sestre Turska Serija

Dešavanja u “Sestrama” i utisci gledalaca

Na početku upoznajemo dve sestre i majku, Umran Četin i Umaj Karaj. Iako ih povezuje krvno srodstvo, imaju najrazličitije i odvojene živote. Umran ima ćerku Hajat, sa kojom živi u malom, siromašnom, propalom selu. Dok je Umaj za razliku od nje, uspela u životu i dane provodi pored biznismena. Vlasnik jednog od najvećih turskih građevinskih preduzeća, korporativni magnat Rašit Karaj je njen muž sa kojim ima dete, ćerku Hajal. Umaj i Rašit i njihovo dete žive u najluksuznijem delu Istanbula (kao Dedinje u Beogradu). Međutim, u ovoj priči koja naizgled deluje gotovom, postoji jedna sitnica koja čini neraskidivu vezu između svih aktera. Ta veza će ih doživotno spoji, uprkos njihovim različitim životima.

Oduševljena sam serijom! Ubedljivo najbolja od svih koje sam pogledala ove godine. Svi koji je nisu pogledali, definitivno preporučujem da je pogledate! ?
– Jovana T.

 

Put sestara Umran i Umaj razdvojio se pre mnogo godina kada su se obe zaljubile uistog čoveka. Kada se Umaj zaljubila u čoveka kog je njena sestra volela, i zavela ga, Umran je presekla sve veze sa njom. Ona nikad nije oprostila ni sestri, ni čoveku kog je volela.

Sestre TV Pink

Zaplet

Međutim, iz te Umaijine izdaje, rodila se Hajat. Nakon rođenja, Umaj ju je napustila i otišla u Istanbul za svojim snovima, a Umran je morala da proguta ponos i postane majka svojoj sestričini. Hajat, koja je svoju tetku smatrala majkom, provela je život diveći se bogatom i savršenom životu pripadnice visokog društva Umaj, dok je sa majkom živi u siromašnj kući, sa surovim, nasilnim očuhom Džemalom Četinom. Tokom jedne svađe, u pokušaju da zaštiti Hajat, Umran nožem ubode Džemala i odlazi u zatvor.

Dok je Umran u zatvoru, Džemal zaključava Hajat u podrum, gde ju je držao godinu dana u nehumanim uslovima. Kada je konačno policija pronađe i spasi, Hajat predaju Umaj, kao jedinom preživelom članu porodice. Umajin život se potpuno preokreće kada je primorana da svoju ćerku, koju je ostavila sestri pre toliko godina, primi u svoju kuću i život kao sestričinu.

Dešavanja na kraju

Misleći da joj je Umaj, kojoj se divila godinama, tetka za koju je verovala da jeumrla, Hajat sada dobija život koji je toliko želela. Dok Hajat pokušava da se navikne na glamurozan život svoje tetke, Umran je puštena iz zatvora, odlučna u nameri da izvuče ćerku iz tog lažnog sveta u kom živi. U međuvremenu, Hajat i Umajina ćerka Hajal stvaraju posebnu, sestrinsku vezu. Iako Umran želi da se sa ćerkom vrati u selo u kom su živele, Hajal ne želi da se odvoji od Hajat.

Sestre Epizoda

Životi Umran i Umaj, koje posle toliko godina moraju da žive pod istim krovom, menjaju se zauvek kada se na njihovom putu pojavi čovek zbog kog su se okrenule jedna protiv druge, Jildrim Saner, koji je sada uspešan doktor. Sa druge strane, istorija se ponavlja, kada se Hajal i Hajat zaljube u istog čoveka – Volkana, mladića koji je odrastao uz pordicu Karaj. I to će, još jednom, izazvati neočekivane događaje koji će im promeniti sudbinu zauvek!

Scenario je pisala Sirma Janik, autorka serije „Ćerke”, a glumačka ekipa nam je dobro poznata. Tu su Ajča Bingol (Džemile iz serije „Kako vreme prolazi”), Nur Fetahoglu (Mahidevran iz „Sulejmana Veličanstvenog”), Afra Saračoglu (Edže iz „Ćerki”), Furkan Andič (Savaš iz serije „Merjem”) i Mehmet Aslantug (Muzafer iz „Nasleđa jedne dame”).

Autorka scenarija pisala je i scenario za „Surovu ljubav

Samo na Balkan Portalu – Vaš Balkan Portal tim!

Pogledajte i...