Sanjalica - Epizoda 17

Sanjalica – Epizoda 17 – Prva TV – Turska serija sa prevodom

Na televiziji Prva počinje sa prikazivanjem, jedna od najuzbudljvijih turskih serija, “...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Na televiziji Prva počinje sa prikazivanjem, jedna od najuzbudljvijih turskih serija,Sanjalica”! Gledajte sa prevodom sve epizode besplatno samo na Balkan Portalu.

Ove zime – zagrejaćemo vaša srca božanstvenom i zabavnom komedijom, potpuno novom, nesvakidašnjom romantičnom serijom Sanjalica.

Sve epizode Sanjalica serije

Nakon dužeg perioda i pauze u emitovanju novih turskih serija – televizija Prva nam je pripremila pravi poratak na velika vrata, sa turskim hitom, serijom Sanjalica.

Sanjalica počinje sa prikazivanjem na televizijskim ekranima od 7. decembra 2019. godine sa probnim terminom u 11.15 časova samo na televizji Prva, radnim radnima i tendencijom da bude premeštena u udarni termin u 19.30 časova ukoliko gledanost to bude omogućila.

Kada je reč o turskim serija, ono što predstavlja gotovo svaku visokobudžetnu, je prikaz određenih običaja, kulture i  tradicije, koja je i dan danas prisutna. Iz perspektive Sanjalice, to je definitivno božanstvena ljubavna priča između Sanem i Džana, koje tumače definitivno najpopularniji par turske, prelepa Demet Ozdemir i zgodni srcolomac Džan Jaman.

Sanjalica Epizoda

Spremite vaša srca da budu slomljena, kada upoznate ženskaroša Džana, bićete zaljubljeni u njegov glas i stas baš kao Sanem. Džan ne voli gradski život, voli prirodu, bavi se sportom i preferira skroman život. Smatraju ga prirodno obdarenim u krugovima u kojima se kreće. On je zavodnik skroman na rečima, ali oštar na delu.

Radnja serije Sanjalica

Prekrasni predeli Istanbula i još lepši glumci nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Zbog toga, upoznajte se i radnjom serije Sanjalica u nastavku.

U komšiluku u blizini Istanbula nalazi se mala prodavnica, čiji  vlasnik Nihat, boluje od ko vida, zbog čega je izolovan, ne kreće se i provodi vreme kod kuće. Nihat je otac Sanem, koja rano ustaje, otvara prozore kako bi on mogao da diše lakše i raduje se jutarnjem suncu. On je stalno zove pticom ranoranilicom od milošte. Sanem radi u njegovoj prodavnici, ali zbog mera prodaja je opala i ona dobija otkaz. 

Prilika za posao joj se ukazuje u magazinu “Kontes“. Kada joj starija sestra Lejla, koja radi u magazinu, kaže da traže radnike. Vlasnik magazina je Aziz Divit, on ima dva sina, Emrea i Džana. Džan je finansijski direktor, koji uvodi Sanem u posao i ubrzo shvata da se ona neće zadovoljiti očekivanja i da joj mesto nije tu. Međutim, jedna potpuna slučajnost dovodi do toga da se oni zbližavaju i od tog trenutka sve kreće da se menja.

Sanjalica Sve epizode

Upoznajte glavne aktere Sanjalica

Upoznajte Sanem u novoj seriji Sanjalica, hoda po tlu sa mislima u oblacima, njena stvarnost su njeni snovi, a iskrenost dečija u svetu odraslih. Ona ne zna šta će raditi u budućnosti, ali novi posao će joj definitivno promeniti život.

Upoznajte Džana, buntovnika nemirnog duha. Njegova ljubav je priroda, a život su avanture. Ne drži ga mesto, sve dok ne sretne onu o kojoj sanja.

Prethodno ste na Balkan Portalu mogli da pratite sve epizode  ovde serije pod nazivom Ptica ranoranilica -Erkenci Kuş. Šta će se tačno dogoditi u ovoj hit ljubavnoj drami, pitanje je veliko, a na Vama je da pogledate sve epizode, potpuno besplatno sa prevodom na Balkan Portalu i uživate. Spremite omiljeni slatkiš ili slaniš i pustite epizodu serije Sanjalica.

Trenutno najpopularniji mladi glumački par u turskoj su Demet Ozdemir i Džan Jaman, koji tumače Sanem i Džan. Koja koincidencija.

Vaš Balkan Portal.

Pogledajte i...