Ambasadorova kći - Epizoda 52

Ambasadorova kći – Epizoda 52 – Nova TV – Turska serija sa prevodom

Zahvaljujemo se našim gledaocima koji su pratili još jednu seriju sa nama! Ostanite uz B...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Zahvaljujemo se našim gledaocima koji su pratili još jednu seriju sa nama!
Ostanite uz Balkan Portal!


Ambasdorova Kci Sve epizode

Balkan Portal Vam donosi novu seriju Ambasorova kći – Sefirin Kizi!

Nare je jedino dete u porodici ambasadora. Dosta je razmažena. U njenom životu nema stabilnosti, s obzirom na službenu dužnost njenog oca. Nare se morala seliti iz jedne zemlje u drugu.

Sancar po zanimanje je inžinjer, elektrotehničar, nada i podrška svojoj porodici. On nastoji učiniti sve kako njegovom mlađem bratu ništa ne bi nedostajalo. Jedini san njegovog brata jest da uđe u svet novinarstva i dobije stipendiju u jednoj od zemalja u kojoj radi Narein otac.

Brat nestaje pod tajanstvenim okolnostima. Pokušavajući pronaći barem neke tragove, Sancar otkriva da je poslednje mesto na kojem su ga videli bila turska ambasada. U tom trenutku ambasador, kojeg smo već upoznali, odlazi u mirovinu, vraća se sa ćerki u Tursku. Sancar požuruje aktivnosti, ali mu je uskraćena viza. U besu, mladi će čovek napraviti darmar u konzulatu i tajna će mu slučajno biti otkrivena.

Tajna povezuje njegovog brata i ambasadorovu ćerku. Sancar pokušava otkriti bilo što vezano za brata, ali bez uspeha. Socijalne razlike glavna su prepreka …

Mladić kuje plan: učinit će sve da se Nare zaljubi u njega. Tako će pokušati riješiti tajnu i pronaći brata. Naravno, ne može pretpostaviti da će se on zaljubiti u nju…

Pogledajte i...