Fatalna Ljubav – Epizoda 194

Fatalna Ljubav – Epizoda 194 – TV Pink – Turska serija sa prevodom

Na televiziji Pink počinje sa prikazivanjem, jedna od najuzbudljvijih turskih serija, “...

   Pogledajte sve epizode ove serije


Na televiziji Pink počinje sa prikazivanjem, jedna od najuzbudljvijih turskih serija,Fatalna ljubav”! Gledajte sa prevodom sve epizode besplatno samo na Balkan Portalu.

Ove zime – gledaćete bez daha neverovatnu priču o dve zaraćene porodice, kojima je krajnji cilj osveta.

Sve epizode Fatalna ljubav serije

Fatalna ljubav počinje emitovanje na televizijskim ekranima uskoro samo na televiziji Pink. Nakon izvanrednog odziva gledalaca na serije Nemoguća ljubav, Surova ljubav, Zakletva i Sestre, televizija Pink donosi još jedna u nizu turskih serija koja će biti na samom vrhu gledanosti!

Nakon niza uspešnih turskih serija, televizija Pink ne staje, ovog puta spremila nam je neverovatnu priču u potpuno novoj, nesvakidašnjoj seriji – Fatalna ljubav!

Sigurni smo da ćete uživati u sjajnim zapletima i da će vas ovaj hit oboriti s nogu, budući da stiže iz produkcijske kuće Karamel Yapim, pod čijim se okriljem snima i megapopularna „Zakletva”. Štaviše, glavnu junakinju ste i upoznali kao Sunu u „Zakletvi”. Glavne uloge igraju Sila Turkoglu i Halil Ibrahim Džejhan.

Fatalna ljubav

Sestra joj je na samrti ostavila sina u amanet. Zbog dečakove budućnosti, rizikovaće sve. Na putu gorke borbe ljubav će je zateći nespremnu. Neverovatna priča koju ćete gledati bez daha o dve zaraćene porodice, kojima je krajnji cilj osveta. Serija Fatalna ljubav uskoro na Balkan Portalu i televiziji Pink!

Radnja serije Fatalna ljubav

Radnja serija počinje sa devojkom koja je iz skromne i siromašne porodice, Kevser koja bira da se uda za bogataškog sina porodici Kirimli. Taj brak njen otac ne odobrava i odlučuje da prekine svaki kontakt sa njom.

Kevser dobija sina Jusufa, koji će ubrzo ostati bez oca. Tada kada Kevser shvata da je izgubila muža. Prepuštena je petogodišnjem sinu Jusufu u hladnoj vili podorici Kirimli. Nema gde da pobegne.

Ubrzo, dešava se obrt, pod nerasvetljenim okolnostima u tragediji umire Kevser. U strahu da ne ostane sam u tvoj vili bez ljubavi, Kevser na samrti poziva sestru Seher. Moli je da dođe u vilu i brine se o Jusufu. Iako se dugo borila sa sobom i sa svojim sumnjama, Seher odlučuje da po svaku cenu zaštiti Jusufa, sestrin amanet. Napušta svoju kuću i useljuje u dom porodice Kirimli!

Fatalna ljubav epizoda

Jusufov stric Jaman je uticajni, moćni i teški biznismen. Vlasnik je nekoliko kompanija, koji zbog traumatičnog detinjstva nema nikakvu empatiju. Seher shvata koliko je sati. Vidi da je Jusuf u vili dobro zaštićen, ali da mu manjka ljubavi. Posebno od Jamana koji je nesposoban da voli, međutim, oseća nešto prema njemu, ali ne zna to da pokaže. Konflikt nastaje kada se ove dve porodice sukobe. Seher je prelepa i hrabra. Ulazi u Jamanovu kuću i u njihovim srcima kreće da se rađa osećanje koje će promeniti ceo tok priče fatalna ljubav! Jaman će uspeti da se suoči sa prošlošću zahvaljujući Seher, koja će mu zalečiti traume iz detinjstva i nadoknaditi snagu i ljubav koju treba.

Hoćete li dati šansu ovoj seriji? Mi jedva čekamo da počne i drago nam je da TV Pink i dalje svojim gledaocima i ljubiteljima serija nudi samo najkvalitetniji i najgledaniji serijski program.

Vaš Balkan Portal.

Pogledajte i...