U plamenu - Epizoda 17

U plamenu – Epizoda 17 – Nova TV – Turska serija sa prijevodom

Na televiziji Nova počinje sa prikazivanjem, jedna od najgledanijih turskih uspješnica, ...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Na televiziji Nova počinje sa prikazivanjem, jedna od najgledanijih turskih uspješnica, serija “U plamenu”! Gledajte sa prijevodom sve epizode besplatno samo na Balkan Portalu!

U plamenu – sve epizode

Ovog leta – ostaviće vas bez daha neverovatna priča o pronalaženju sebe, nastojanjima, traganju za pravdom i istinskoj ljubavi. U plamenu je turska ljubavno-dramska televizijska serija koju prati realan prikaz običaja, tradicije i kulture i danas prisutne u velikom delu Turske.

U plamenu - zvanična stranica - sve epizode

Šta će se točno dogoditi u ovoj hit ljubavnoj drami, ostaje da saznamo. Na Vama je da pogledate sve epizode. Potpuno besplatno sa prijevodom na Balkan Portalu i uživate. Spremite omiljeni slatkiš ili slaniš i pustite epizodu serije U plamenu.

Dašavanja u seriji “U plamenu

Ovo je priča o tri različita svijeta, o tri različite žene i jednoj noći koja će promeniti sve.

Radnja serije teče na sljedeći način: priču vode tri žene.

Džemre je zlostavljanja od strane suprugra Čelebi za kog se udala iz ljubavi. Nakon što shvata da sa njim ne može imati srećan život, odlučuje pobijeći i spasiti kćer. Ruja, Džemrina sestričina, živi u svom svetu. Nikada se nije susrela sa teškim moralnim dilemama. I gorkim životnim činjenicama. Čiček ima jedinu želju, da se uda i stvori sretan dom. Tako da joj to bude središte života.

No život ove trojke, od kojih svaka dolazi iz različitih sredina, promeniće se iz korena. Uzrok toga biće požar. Dežmre, Ruja i Čiček biće dovedene na životnu nulu i zadesiće se u ozbiljno teškoj borbi.

Glumačku ekipu čine Demet Evgar, Hazar Ergučlu, Dilan Čiček Deniz, Zuhal Oldžaj, Berkaj Ateš, Džem Bender.

U plamenu

O likovima i ulogama u turskoj seriji sa prevodom

Čiček je Rujina prijateljica i pomoćnica u njezinoj kući. Ona se trebala udati za vozača Alija, ali požar će to pormetiti. Nastup nje, Ruja je jedina kći u obitelji. Njena sestričina je Džemre, udata za Čelebija. Ponaša sa se kao privilegirana pricesa, a požar će je osvijestiti.

Čelebi je muž Džemre, uspješni biznismen i jedan od nagrađivanih poduzetnika. Bavi se politikom i zahvaljujući tome došao je do pozicije gradonačelnika. Voljen je i poštovan, no krije svoju tamnu stranu. Iza njegovog vedrog lica krije se manipulativan karakter. Koji psihički i fizički uništava Džemre. Zbog političkog uticaja i finansijske moći, uspeva da ubedi ljude da mu vjeruju.

Hvala što pratite još jednu seriju sa nama! Balkan Portal vas poziva da pogledate i Pokucaj na moja vrata, drugu sezonu Nemoguća ljubav i ako već niste, Ambasadorova kći serije.

Pogledajte i...