Melek - Epizoda 1

Melek – Epizoda 1 – Nova TV – Turska serija sa prijevodom

Upoznajte Melek. Živjela je daleko od svojih korena. Daleko od sebe. Ali u nemilosti sudb...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Upoznajte Melek. Živjela je daleko od svojih korena. Daleko od sebe. Ali u nemilosti sudbine, biće ostavljena i teško bolesna. Vraća se na mjesto gde se vatra bijesa nikada ne ugasi. Sada je pred njom najteža borba, za ono jedino vrijedno življena.

Melek sve epizode serije

U seriji prepunoj emocija i prevrata glavne uloge iznose Nehir Erdogan, turski pjevač koji povremeno zađe u glumačke vode Ahmet Kutsi Karadoğan i Kaan Çakir. Serija počinje sa prikazivanjem od februara na OBN televiziji u Bosni i Hercegovini, a od juna na domaćoj Nova TV HR. Sigurno smo da ćete biti oduševljeni, isto, ako ne i više od turske publike.

Ukoliko već niste, pogledajte i ostale serije koje naši gledaoci obožavaju. Prethodno ste mogli da vidite seriju U plamenu sa prijevodom i Pokucaj na moja vrata. Ovog puta sigurno smo da smo pogodili ono što ste željeli da pogledate. Nadamo se da ćete uživati i preneti nam vaše utiske!

Melek - Turske serije

Radnja turske serije Melek

Balkan Portal donosi Melek, tursku uspješnicu koja je oborila rekorde gledanosti u turskoj. Priča o Melek vodi do dvije nerazdvojne obitelji do čijeg razdora dolazi kada se kći jedne od njih suprotstavi naredni patrijarha. Melek sada i na vašim ekranima, na telefonu, laptopu, računaru ili TV-u, samo na Balkan Portalu! Radi se o obitelji Karadag i Širhan koje su bliske stoljećima.

Kći obitelji Karadag je ta koja će pomrsiti konce. Melek je prva godina na studijama i Halil, sin obitelji Širhan koji je apsolvent treba se večati sa njom. Međutim, ona se ne želi udati. Ali se ni ne može suprotstaviti ocu. Kultura i tradicija su ono što je priječe u tome. Na dan zaruka pobjegne, ali stvari ne ispadnu kako je planirala.

Melek - Sve epziode

Nakon što se odbije udati za njena, na dan zaruka pobjeći će u Berlin sa Alpajem, čovekom koga doista voli, u njihovim životima dolazi do preokreta. Obitelji nikada više neće spomenuti Melekino ime. Za njenog oca, ona je mrtva. Međutim, Halil i dalje je ne može prežaliti. Ljubav koju nosi ne laže, a osjećanje je sve teže da sakrije.

Melek - zvanična stranica

Godinama kasnije, veza nje i Alpaja je pred pucanjem. Povrh svega, Melek će patiti od ozbiljne bolesti. Alpaj traži raskid i skrbništvo nad djecom. Melek prihvata rizik i vraća se ocu koja nije poslušala prijem mnogo godina. Tražiće oprost od čoveka koga je osramotila. Želi mu dati djecu prije smrti. Ovo je priča o “Melek“ – ženi koja ponovno gradi svoj život sa svojom djecom i obitelji.

Pogledajte i...