Recept za ljubav - E8

Recept za ljubav – Epizoda 8 – Turska serija sa prevodom

U Turskoj počinje sa prikazivanjem, jedna od najtraženijih serija ikada, Recept za ljuba...

   Pogledajte sve epizode ove serije

U Turskoj počinje sa prikazivanjem, jedna od najtraženijih serija ikada, Recept za ljubav! Gledajte sve epizode sa prevodom  na Balkan Portalu!

Priča počinje strasnim, neopisivim ljubavnim putovanjem, na kom će Firata sačekati mnoga iskušenja. Da li će on moći da održi lekciju ljubavi gospodinu doktoru Ljubavi? Ili će doživeti poraz? Ovo je vaša nova omiljena serija, Recept za ljubav!

Sve epizode Recept za ljubav serije

Nakon Pokucaj na moja vrata i druge sezone serije Nemoguća ljubav. Samo na Balkan Portalu pratite sve epizode sa prevodom, turske romantične, humorističke serije, Recept za ljubav.

Fırat, samoupravljeni majstor ćevapa, želi da održi lekciju slavnom životnom treneru Doctor Doctor-u koji se igra sa njegovom sudbinom. Firatovo besno putovanje odvuče ga u francuski restoran. Fırat, koji je u prošlosti bio dobar kuvar francuske kuhinje, vraća kuhinju kojom je strastven; Upoznaje pravu ljubav zahvaljujući prelepoj Naz Soiluer, vlasnici restorana. Fırat Chef, čarobnjak za hranu koji meša istočnu i zapadnu kuhinju, shvatiće da u njegovoj knjizi recepata ne postoji samo jedan recept za ljubav, koji će iznenaditi sve. Idući na neopisivo ljubavno putovanje, da li će Fırat moći da drži Doktora Pitajte „ljubavnu lekciju“? Ili će loviti na putu do lova? Da li će Fırat uspeti da pronađe Recept za ljubav ili postoji Recept za ljubav?

Pogledajte i...