Ljubavna oluja - Epizoda 8

Ljubavna oluja – Epizoda 8 – Nova TV – Turska serija sa prijevodom

Ljubavna oluja je naziv nove turkse uspješnice koja startuje na Balkan Portalu. Sve epizo...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Ljubavna oluja je naziv nove turkse uspješnice koja startuje na Balkan Portalu. Sve epizode sa prijevodom pogledajte potpuno besplatno samo kod nas. Ne propustite najnovija dešavanja u vašoj omiljenoj seriji i pomno pratite zaplet. Balkan Portal je ove jeseni odlučio da vas obraduje sa novom serijom. Serija sa prijevodom se emitira na televiziji Nova TV. Sve prevedene epizode u bilo kom trenutnu možete pratiti na Balkan Portalu.

ljubavna oluja online sa prijevodom

Jedno za drugo su živeli, ali umesto zajedničke budućnosti, morali su žrtovati svoju ljubav zbog obitelji. No, kad ih sudbina ponovo spoji, naći će se pred suprotnim stranama. Rastrgani između ljuabi i pravde. Ne propustite novu seriju – samo na Balkan Portalu! Pogledajte i seriju koja je oborila sve dosadašnje rekorde gledanosti u regionu – Pokucaj na moja vrata.

Radnja serija

Dešavanja u turskoj TV seriji se odigravaju na sledeći način. Priča se zasniva na dboje mladih ljudi opterećenih okolnosti u kojima su se našle njihove obitelji. Situacije u kojima će se naći nisu nimalo mile. Bez obzira na ljubav i strast među njima, čeka ih teret koji moraju podneti. Taj teret će ih dobesti do rasktrižja te moraju doneti odluke koje će utjecati na mnoge živote. No, kako to uvek biva. Sudbina želi drugačije od srca i život će opet priču ispisati po svome. Na kraju će se naći na jednoj točki bez izlaza.

ljubavna olua

Dešavanja u novoj turskoj seriji Ljubavna oluja

Serija Ljubavna oluja je originalna turska serija, snimljena 2020. godine pod nazivmo Zemheri. Serija se kod nas pojavila lokalizovana kao Mraz u domaćem izdanju. Glumci u ovoj seriji su Ayça Aysin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Müfit Kayacan, Zerrin Tekindor.

Hvala Vam što pratite još jednu seriju sa Balkan Portalom. Sigurno smo da ćemo ispuniti vaša očekivanja u pogledu kvaliteta.

Pogledajte i...