Balkan Portal
Broj 1 Za Serije!

Ubice mog oca – Sezona 2 – Epizoda 3

Za video snimak pogledajte komentare na stranici epizode, kao i našu Facebook stranicu.
Opis epizode: Gledali smo treću epizodu popularne serije “Ubice mog oca” i bili “na korak” da razotkrijemo ubicu od kojeg je sve počelo…

Prvo smo imali Nataliju (Nataša Ninković) koja je ubila Milicu, a onda pevačicu Bibu, svedoka (i glavnu osumnjičenu) napada u kojem je stradalo troje ljudi, između ostalog njen dobar prijatelj Lune i ranjena Jakovljevićeva devojka.

U novoj epizodi smo gledali izdaju, poricanje i pretnje da će neko uskoro biti “roknut”.

Marjanović je održao prvu pres konferenciju povodom napada u kafiću, ubistva pevača folk muzike Luneta i ranjavanja nekoliko osoba.

Novinari ga pritiskaju da otkrije imena ostalih koji su bili u kafiću, a jedan od njih i da prizna da je uhapšena majka Milice Despotović Natalija, kao i da je Natalija priznala ubistvo ćerke tek pošto ju je detektiv Mirko Pavlović prebio.

Marjanović zbog toga suspenduje Mirka, ali ne pre nego što on i Aleksandar, uz pomoć detektiva koji vodi slučaj, ispituju menadžera pevača Luneta.

On otkriva da se Lune viđao s dilerima Srletom, koji je ubijen, i ranjenim Žikom, kao i da je Srletu dugovao 200.000 evra.

“Tukao ga je pre mesec dana zbog duga. Nije mu bilo pomoći, obećavao mi je da će prestati i terao da mu zakazujem što više nastupa kako bi izmirio dug, a dug se povećavao…”.

Inspektori otkrivaju da bi Lune mogao da bude meta zbog duga, ali i Biba jer se svojevremeno zabavljala s fudbalerom, koji je zbog nje odbio da potpiše za Ajaks.

“Digli su joj skoro kola u vazduh zbog Ristanovića, trebalo bi videti ko bi mogao da se sveti – menadžer, klub… svako ko je očekivao tal od prodaje igrača”.

Naravno, postoji mogućnost i da je diler Žika bio meta napada, jer je pevač Lune od njega nabavljao drogu i koji se nakon napada u kafiću nalazi u bolnici, u komi. Nepoznati muškarac, obučen kao lekar pokušava da uđe u Žikinu sobu, ali ga policajac zaustavlja.

Kasnije za istog muškarca saznajemo da je rođeni brat ubijenog dilera Srleta, kao i da je njegov drugi brat najopasniji lik kojeg ćemo gledati u ovoj sezoni.

“Sahrani brata kako dolikuje, a onda pokaži da si gazda. Odmah ćemo nekog da roknemo, da se svi use*u. Znaš li ti koliko je love u pitanju?! Od sada mene pitaš za sve”, kaže “brat iz senke” kojeg igra Andrija Milošević.

U međuvremenu Aleksandar i dalje pokušava da dopre do Obradovićke i sazna šta je to što je htela da mu ispriča o ubistvu njegovog oca, i poverava se Mirku da sumnja da je Marjanović nekako umešan.

Obradovićka sve poriče kada Jakovljević upadne u njen kabinet, a Mirko, razapet u tabloidima jer su objavili da je pretukao Nataliju, pod Marjanovićevim pritiskom otkriva šta mu je Aleksandar rekao:

“Misli da vi imate nekakve veze s Miletovim ubistvom”, govori on šokiranom Marjanoviću i tako izdaje Aleksandra i dogovor da zajedno sve rade kako misle da treba, jer nikome ne mogu da veruju.

Da li je Marjanović zaista ubica, saznaćemo “kada rešimo” ova dva slučaja!

Radnja serije: Radnja serije prikazuje rad inspektora Aleksandra Jakovljevića i njegove pokušaje da reši ubistvo svog oca Mileta dok radi na svakodnevnim slučajevima krvnih delikata. Sa Aleksandrom na istragama rade i inspektori Mirko Pavlović i Zoran, a njihov rad nadzire načelnik Predrag Marjanović. Aleksandru, Mirku i Zoranu u istragama pomažu forenzičari Sava i Jelena, a sudski epilog slučajevima donosi tužiteljka Marija Radenković. Jedna od bitnih osoba u Aleksandrovom životu je i njegova majka Olja.
Najava: Početkom jeseni počinje sa emitovanjem druga sezona serije “Ubice mog oca”, u kojoj će igrati i popularni glumac Andrija Milošević. On će igrati advokata, a između ostalog, snimiće i šokantnu scenu u kojoj će ga, navodno, brutalno silovati mafijaši.
– Scenaristi su navikli gledaoce da ih šokiraju brutalnim scenama, a jednu takvu imaće Andrija. Milošević će se baviti mutnim radnjama i pokušaće da prevari neke kriminalce. A oni mu neće ostati dužni i osvetiće mu se. Napašće ga, maltretiraće ga, tući će ga i na kraju silovati. On će se braniti i moliti ih za milost, ali uzalud. Nakon toga boriće se sa depresijom, ne želeći nikome da otkrije kakvu torturu je preživeo – rekao je izvor koji radi na ovoj seriji.