Balkan Portal
Broj 1 Za Serije!

Ubice mog oca – Sezona 2 – Epizoda 6

Za video snimak pogledajte komentare na stranici epizode, kao i našu Facebook stranicu.

Ko je ubio Luneta je i dalje najveći problem inspektora Jakovljevića. Dobro, i činjenica da ga neko prati, da mu je devojka u bolnici, a bivša ljubavnica trudna… ali to nije sve.

U novoj epizodi ponovo smo saslušali Lunetovu ženu i mandžera i otkrili da su svi sve znali, ali i još ponešto – Lune je sredio fudbalski transfer od kojeg je očekivao ogroman novac!

“Znao sam da mu se žena kurva sa Srletom, Srle ga je tako ponižavao jer Lune nije mogao da mu vrati dug. Hteo je da proda fudbalera Karamarkovića i da se izvuče. Neki talentovani klinac iz njegovog sela, sve je sredio, transfer je prošao, samo je čekao lovu”, rekao je menadžer inspektorima, što kasnije Mirko potvrđuje pričom da je u novinama čitao da je “Karamarković potpisao za Mančester za neku ozbiljnu lovu”.

Nakon ovog otkrića, Mirko i Aleksandar se vraćaju na priču o Lunetovoj koleginici Bibi i činjenici da je zbog nje propao transfer fudbalera.

Inspektori u isto vreme saznaju da je nestao navijač kojeg su zamolili da pronjuška šta zna o fudbaleru s kojim se pevačica zabavljala i da li je zbog njega neko digao njen automobil u vazduh.

Privode jednog od njegovih prijatelja, takođe navijača i zadržavaju ga u pritvoru dok ne otkrije sve što zna, ali u međuvremenu na Keju pronalaze telo.

“ON je, uboden je nečim”, otkriva Jakovljević Mirku.

Mirko pretpostavlja da prijatelj ubijenog Baneta nešto zna, ali i da je tu kobnu noć kada je nestao, s njima bio i treći prijatelj – Kiza, za kojeg jedino zna da ima ožiljak na licu.

Osumnjičena za ubistvo ćerke Milice Despotović Natalija, ponovo dobija advokata, “za dž”, jer će troškove platiti ministar Kovačević.

Advokat joj govori da “garantuje oslobađanje” pod jednim uslovom.

“Ministar Kovačević je rekao da ne osporite vaš dogovor i da potpišete ovo”, govori advokat i daje joj ugovor – prenos dela vlasništva firme njenog bivšeg supruga koji je nasledila nakon Miličine smrti. “Ja sam to već potpisala”, govori Natalija, ali je advokat ubeđuje da to opet učini.

Marjanović poziva Mariju u kancelariju i govori joj da se okane Aleksandra, ali mu ona poručuje da će tek da se bori za njega. “A ti ćeš mi pomoći. On ne zna za tebe i Olju”, ogovara Marija Marjanoviću, a on zatečen samo kaže da podigne optužnicu protiv Natalije.

Ministru Kovačeviću je otet sin. Otmičari su ga kontaktirali, nakon čega ovaj zove inspektora Jakovljevića i kaže:
“Tražili su tebe”.

“Policajac da nosi otkup? Kako baš mene od svih ljudi da traže”, pita Aleksandar, a ovaj odgovara da su otmičari tražili samo njega, u suprotnom će mu ubiti sina.

“Zašto nisi zvao policiju, da se to obavi regularnim tokom”, pita Aleksandar, a ovaj odgovara: “Koga da zovem, Marjanovića? Garantujem ti da on i stoji iza otmice”.

Aleksadar govori da ne sme da rizikuje sigurnu nameštaljku, ali ga ministar vabi rečima da je on kriv za Jeleninu nesreću, kao i da “zna gde i ko može da joj pomogne nakon ranjavanja. Postoji šansa, u Nemačkoj, neću žaliti para, gledaću je kao ćerku, a i duguješ joj to”.

Da li će Aleksandar pristati, saznaćemo u novoj epizodi.

U šestoj epizodi saznajemo odgovore na mnoga pitanja.

Kakav je to „dil“ između Nikole i Natalije zbog koga će on nastaviti da joj plaća advokate? Jesu li dokazi zaista „najmanji problem“?

Kada će Aleksandar početi da veruje novom direktoru policije? I da li treba da mu veruje? On i njegov otac su ipak, bili najbolji prijatelji…

Milanka je skinula uniformu i krenula u podzemlje da sazna nove informacije i prenese inspekorima. Hoće li njena maska biti otkrivena?

Olja je dobro sakrila dokumenta i napadač ih nije pronašao. Šta se nalazi u njima i zašto su toliko važna?

Aleksandar je ispitao Nemanju, ali da li mu je on rekao sve što zna? Zna li ipak ko je ubio Srleta?

Kockina ekipa nastavlja da prati Aleksandra. Da li zaista neće biti reklamacija nalogodavca?

Napad je bio samo pretnja i opomena ili je napadač tražio nešto u Oljinom stanu? Ko ga je poslao?

Šta se sve desilo do sada u drugoj sezoni? Ko prati Aleksandra, šta skriva Olja i ko je oteo Pecu?

Pogledajte najavu.

Šta vas sve čeka u Ubicama mog oca – pogledajte u najavi nove, šeste epizode!Ubice mog oca – ponedeljkom u 20h na novom TOP kanalu!Prvi put našu domaću seriju može premijerno da gleda Srbija, Bosna, Makedonija, Crna Gora i cela naša dijaspora, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, IKOM-u i NetTV Plus-u u osnovnom paketu. Ubice mog oca na novom TOP kanalu možete pratiti preko EON platforme za koju se možete prijaviti na: https://eon.sbb.rs/gledaj-eon

Slået op af Ubice mog oca i 21. januar 2018

Publika je proteklih nedelja imala prilike da pogleda prvu polovinu druge sezone serije “Ubice mog oca”, koja se svakog ponedeljka emituje na TOP kanalu. Serija je na male ekrane donela uzbudljiv, novi slucaj i brojne pozitivne i negativne likove koji su deo intriga i napetosti koja će u narednim epizodama biti sve veća.

U novoj epizodi svaki korak inspektora Jakovljevića, osim neprijatelja, prati i direktor policije Marjanović, dok mu kolege, Milanka i Mirko ostaju lojalni u nameri da pronađu ubicu pevača Luneta:

“Aleksandar ponovo saslušava Lunetovu ženu i menadžera, pritiska ih novim informacijama, ali dobija i neočekivani poziv. Mirku stižu vesti od navijača, ali ne onakve kakvim se nadao. Privodi jednog od njih. Milanka čeka Nemanjin poziv. Marjanović prati Aleksandra, svestan je da ovaj nešto krije od njega.”

U petoj epizodi pratili smo uzbudljivu scenu napada na Olju Jakovljević, pojavu novog ženskog lika koji tumaci glumica Isidora Simijonović i upoznali drugu stranu Mirkove koleginice Milanke, koju tumaci Ivana Dudić.

Ubice mog oca Sezona 2 Epizoda 6Jedno je sigurno. Druga sezona serije “Ubice mog oca” je  apsolutno je očekivanja publike, što se vidi po reakcijama i komentarima. Ovo dokazuju i rezultati TVbeat-a, najmodernijeg i najpreciznijeg sistema za merenje gledanosti kanala putem kablovske televizije.

TVbeat daje rezultate na celoj bazi gledalaca SBB platforme, prema kojima su TOP kanal i “Ubice mog oca” i dalje na prvom mestu po gledanosti u Srbiji, u premijernom terminu, ponedeljkom od 20h.

Serija Ubice mog oca, zabeležila je višemilionsku gledanost tokom prve sezone emitovanja, i postala jedna od glavnih tema u svakodnevnoj komunikaciji. Publika je sa nestrpljenjem isčekivala nove obrte, pokušavajući da razotkrije motive i potencijalne počinioce zločina, stavljajući se u ulogu glavnog protagoniste i njegovih bliskih saradnika.

Odlična glumačka ekipa, učinila je da ova serija bude najgledaniji program u novijoj istoriji.
Mladi policijski inspektor suočen je sa najtežim i najzamršenijim slučajem u svojoj karijeri. Rastrzan emocijama izmedju dve žene, i pritisnut ozbiljnošću zadatka koji je pred njim, uplešće se u igru mačke i miša, u kojoj rizikuje sve, pa i sopstveni zivot.

Kreatori serije su Marko Mišković, Nataša Drakulić i Predrag Antonijević.
Režiju rade Miroslav Lekić i Ivan Živković.

Uloge: Vuk Kostić, Slavko Štimac, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Nina Janković, Katarina Radivojević, Nebojša Glogovac, Elizabeta Đorevska, Dragan Mićanović, Nataša Ninković, Peđa Bjelac, Jelisaveta Orašanin, Mirjana Karanović i Aleksandar Đurica.