facebook

INTERNET SENZACIJA DANAS: Nekada šonja, danas uspešan mladić

Uspešni Foto:Twitter/screenshot
Majka Semija isprva nije želela da iskoristi popularnost svog sina i da na osnovu toga prikupi novac, ali ipak se predomislila, a porodica je uspela da sakupi više od 100.000 dolara. Džastin je uspešno operisan kada je pronađen donor.

Mnogi ljudi, korisnici interneta, upoznati su sa fotografijom Semija Grinera, odnosno Uspešnog dečaka, koji kao i sva druga deca poprilično brzo raste.

Semi je postao poznat javnosti 2007. godine, kada je njegova majka objavila njegovu fotografiju na društvenoj mreži “Flickr”. Fotografija je sama po sebi zanimljiva jer su je mnogi koristili u različite svrhe, najčešće za duhovite fotomontaže s porukama. Takođe, interesantno je to da je Semi pokušavao da jede pesak u trenutku kada je fotografisan.

Poslednji put Semi se pojavio u javnosti kada mu je bilo osam godina. Njegova porodica je tada sprovela uspešnu kampanju prikupljanja novca za transplantaciju bubrega Semijevog oca Džastina. Džastin je sate provodio na dijalizi svaki dan poslednjih šest godina nakon što su mu otkazali bubrezi.

(Mirror)
Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

Leave a Reply

x

Check Also

izgubljena-ljubavz

Izgubljena Ljubav – Epizoda 1

Pogledajte dnevni horoskop za danas - 20. oktobar 2016. Prezgodnog Kenana Imirzalioglua uskoro ćemo gledati ...

horoskopdnevni-pro-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2016.: Lav napet, ribe očekuje veliki materijalni dobitak!

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2016. Poslednjeg dana nedelje Sunce menja znak i ulazi u ...

horoskopdnevni-pro-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2016.: Ovan se oseća umorno, Škorpije spremne za nove poslovne izazove

Burna nedelja je iza nas, vreme je da se odmorimo. Jedna lepa subota je pred ...

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,