Uslovi korišćenja i politika privatnosti

Sledeći tekst pažljivo pročitajte pre korišćenja nekog dela sajta, podrazumevano je da ste upoznati i da se slažete sa uslovima korišćenja kada posetite bilo koji deo sajta.

Sajt www.balkanportal.net se obavezuje da istakne uslove korišćenja, što i radi postavljajući link ka istim na vrhu ili dnu svake stranice.

Korisnici su obavezuju da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem BalkanPortal.Net portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Nećemo prikupljati vaše lične podatke prilikom posete našem portalu osim u slučaju kada lično obezbedite te podatke. Informacije koje se skupljaju se i automatski čuvaju.

Ukoliko tokom posete sajtu posetilac ne radi ništa osim kretanja kroz stranice i preuzimanja informacija, automatski ćemo prikupiti određene informacije. Ove informacije vas ne identifikuju lično.

Ukoliko nam na bilo koji način obezbedite e-mail adresu možemo vam povremeno slati reklamni sadržaj. Ukoliko je ustupimo poslovnim partnerima o tome ćete biti obavešteni.

USLOVI KORIŠĆENJA

  • Nijedan deo sajta balkanportal.net ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. balkanportal.net pruža svoje servise korisnicima u dobroj nameri.
  • Sve servise sajta balkanportal.net koristite na vlastitu odgovornost i balkanportal.net se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
  • Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste servise sajta balkanportal.net, ukoliko ne krše uslove korišćenja.

AUTORSKA PRAVA / DMCA / UKLANJANJE SADRŽAJA

Na sajtu BalkanPortal.net mogu se naći indeksirani linkovi koji vode ka eksternim lokacijama, primarno, radi boljeg korisničkog iskustva. Balkan portal na svojim serverima nema nikakve fajlove niti podatke koje krše autorska prava.

Sadržaji do kojih se dolazi putem linkova i nalaze se na drugim sajtovima su VAN JURISDIKCIJE portala balkanportal.net bez obzira što su u pitanju autorski prikazi ili navodi vlasnika sadržaja.

Poslednja izmena: 26. 11. 2018.