facebook

ISPOVEST BALERINE Evo ko je pre Golubovića bio sa njom!

Mića  je sasvim “slučajno” otkrio da su bili u ljubavnoj vezi. Tokom “Igre istine” Mića je pitao Crnog da li je tačno da su  Balerina i Crni imali nešto pre “Farme”, kada je takmičar rijalitija sve priznao.
-Pre par godina smo bili zajedno. Ovo je neko ubacio informaciju i sve je to okej. Bili smo ranije zajedno. To je razlog zbog kojeg nisam heto da joj se javim kada je ušla u kuću. Emocije su bile snažne ali sad smo okej – rekao je Crni i upitao Jelenu da li je ona to rekla.
Balerina-pink

-Nisam ništa rekla. Ja mu nisam rekla sigurno – navela je Balerina.

-Vi znate kako se ona ponašala na prošloj “Farmi”. Jel to ta Jelena? Ne! Sve je jasno”, rekao je Lepi Mića koji je posle pitao Jelenu zbog čega nije to rekla njemu koji joj je prijatelj.

– Smatrala sam da je to nebitno. Mi smo sad okej-  rekla je Balerinka.

Jelena je ispričala kako je njoj učinjena nepravda na prethodnoj “Farmi” i da je ovaj put ništa neće zaustaviti.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

Leave a Reply

x

Check Also

izgubljena-ljubavz

Izgubljena Ljubav – Epizoda 1

Pogledajte dnevni horoskop za danas - 24. oktobar 2016. Prezgodnog Kenana Imirzalioglua uskoro ćemo gledati ...

horoskopdnevni-pro-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 24. oktobar 2016.:Ovim znacima danas pljušti novac!

Dnevni horoskop za 24. oktobar 2016. Zašto svaki vikend tako brzo prođe? Pitanje koje sebi ...

horoskopdnevni-pro-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2016.: Lav napet, ribe očekuje veliki materijalni dobitak!

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2016. Poslednjeg dana nedelje Sunce menja znak i ulazi u ...

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,