Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1112 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1113 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1124

ISPOVEST BALERINE Evo ko je pre Golubovića bio sa njom!

Mića  je sasvim “slučajno” otkrio da su bili u ljubavnoj vezi. Tokom “Igre istin...

   Pogledajte sve epizode ove serije
Mića  je sasvim “slučajno” otkrio da su bili u ljubavnoj vezi. Tokom “Igre istine” Mića je pitao Crnog da li je tačno da su  Balerina i Crni imali nešto pre “Farme”, kada je takmičar rijalitija sve priznao.
-Pre par godina smo bili zajedno. Ovo je neko ubacio informaciju i sve je to okej. Bili smo ranije zajedno. To je razlog zbog kojeg nisam heto da joj se javim kada je ušla u kuću. Emocije su bile snažne ali sad smo okej – rekao je Crni i upitao Jelenu da li je ona to rekla.
Balerina-pink

-Nisam ništa rekla. Ja mu nisam rekla sigurno – navela je Balerina.

-Vi znate kako se ona ponašala na prošloj “Farmi”. Jel to ta Jelena? Ne! Sve je jasno”, rekao je Lepi Mića koji je posle pitao Jelenu zbog čega nije to rekla njemu koji joj je prijatelj.

– Smatrala sam da je to nebitno. Mi smo sad okej-  rekla je Balerinka.

Jelena je ispričala kako je njoj učinjena nepravda na prethodnoj “Farmi” i da je ovaj put ništa neće zaustaviti.

Pogledajte i...