Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1112 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1113 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1124

Balerina pretila Kristijanu: Platićeš mi za sve!

Jelena Milošević Balerina na Farmu se uselila pre nekoliko dana, a već danas dala je iz...

   Pogledajte sve epizode ove serije

Jelena Milošević Balerina na Farmu se uselila pre nekoliko dana, a već danas dala je izjavu da će se osvetiti Kristijanu. Ona je ostala je upamćena po specifičnom odnosu sa Kristijanom Golubovićem u koga je tokom rijalitija bila zaljubljena. Međutim, sada je taktika promenjena, ona je odlučila da mu naplati vezu i ispriča sve što misli o njemu.

Rešila da otvori dušu: Jelena Milošević Balerina

Balerina je izjavila da je primorana da ponovo bude u rijalitiju, kako zbog novca, tako i zbog karijere, ali da će ove sezone biti totalno drugačija.

– Ako me neko na „Farmi“ bude pitao bilo šta u vezi sa Kristijanom, neću se više libiti da progovorim i iznesem celu istinu! Dosta sam ćutala dok su od mene pravili budalu! Nije ispoštovao dogovor koji smo imali, zamazao mi je oči nekim sitnim novcem. Platiće mi za sve – oštra je bila Jelena.

– Ostala sam bez novca, razne ružne stvari su vezivane za mene, a on u poslednjih nekoliko nedelja nije mogao ni da mi se javi zbog žene. Želim mu svu sreću, ali ja više neću biti ona Jelena na koju je navikao! Dosta mi je svega! Iskreno, drago mi je što ga je Stanija onako izigrala, jer je to i zaslužio! E, pa, Kiki, nisu sve kao Jeca, naučićeš se valjda pameti! – razočarano je rekla Jelena.

Pogledajte i...