Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1111 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1112 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1113 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/a/balkanportal.net/httpd.www/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1124

FARMERI PRESUDILI: Zorica Marković i Crni najveći igrači na Farmi!

Zadruga je poslala pismo u kome su tražili da da učesnici Farme 7 glasaju za najvećeg i...

   Pogledajte sve epizode ove serije
Zadruga je poslala pismo u kome su tražili da da učesnici Farme 7 glasaju za najvećeg igrača. Da li je igrač onaj ko ima najbolju  taktiku ili onaj koji se najviše svađa, bilo je na učesnicima da odluče. Oni us glasali i jasno se izjasnici da su najveći igrači Karađorđe i Zoka, zadruga im je čestitala. Najgledaniji rijaliti svih vremena je počeo pre oko 20 dana, gledaoci kao da su se već navikli na učesnike, ali produkcija ne prestaje da iznenadjuje celu zemlju rijaltijem koji je uzburkao celu dijaporu i balkan.
Prva se izjasnija Vesna Zmijanac, koja je rekla da je Zorica neprikosnoveni rijaliti igrač.

Screenshot_9

Farmeri su nastavili da pričaju o tome koga smatraju da je veliki igrač i ko je pravi rijaliti igrač. Većina je rekla da su Crni i Zorica Marković najveći igrači, a neki su pomenuli i Sašku Karan, Čipija i Zoricu Marković iz naroda.

Zorica je rekla da ima mnogo dobrih ljudi. „Zorica je pravi predstavnik naroda u rijalitiju. Ona ume i da opsuje i da galami i sve. Čipi je veoma dobar igrač, veoma inteligentan. Ovaj ovde mali, moja Stanija, samo lepši od Stanije… i on je igrač“, rekla je Zorica i pomazila.

Pogledajte i...