facebook

FARMERI PRESUDILI: Zorica Marković i Crni najveći igrači na Farmi!

Zadruga je poslala pismo u kome su tražili da da učesnici Farme 7 glasaju za najvećeg igrača. Da li je igrač onaj ko ima najbolju  taktiku ili onaj koji se najviše svađa, bilo je na učesnicima da odluče. Oni us glasali i jasno se izjasnici da su najveći igrači Karađorđe i Zoka, zadruga im je čestitala. Najgledaniji rijaliti svih vremena je počeo pre oko 20 dana, gledaoci kao da su se već navikli na učesnike, ali produkcija ne prestaje da iznenadjuje celu zemlju rijaltijem koji je uzburkao celu dijaporu i balkan.
Prva se izjasnija Vesna Zmijanac, koja je rekla da je Zorica neprikosnoveni rijaliti igrač.

Screenshot_9

Farmeri su nastavili da pričaju o tome koga smatraju da je veliki igrač i ko je pravi rijaliti igrač. Većina je rekla da su Crni i Zorica Marković najveći igrači, a neki su pomenuli i Sašku Karan, Čipija i Zoricu Marković iz naroda.

Zorica je rekla da ima mnogo dobrih ljudi. “Zorica je pravi predstavnik naroda u rijalitiju. Ona ume i da opsuje i da galami i sve. Čipi je veoma dobar igrač, veoma inteligentan. Ovaj ovde mali, moja Stanija, samo lepši od Stanije… i on je igrač”, rekla je Zorica i pomazila.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

Leave a Reply

x

Check Also

izgubljena-ljubavz

Izgubljena Ljubav – Epizoda 1

Pogledajte dnevni horoskop za danas - 20. oktobar 2016. Prezgodnog Kenana Imirzalioglua uskoro ćemo gledati ...

horoskopdnevni-pro-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2016.: Lav napet, ribe očekuje veliki materijalni dobitak!

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2016. Poslednjeg dana nedelje Sunce menja znak i ulazi u ...

horoskopdnevni-pro-bplogo-logo-balkanportal-specijal-frontalna-7

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2016.: Ovan se oseća umorno, Škorpije spremne za nove poslovne izazove

Burna nedelja je iza nas, vreme je da se odmorimo. Jedna lepa subota je pred ...

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,