facebook

FARMERI PRESUDILI: Zorica Marković i Crni najveći igrači na Farmi!

 • Stavke sa zvezdicom (*) je obavezno popuniti. Izveštaji se pregledaju u roku od nekoliko sati. Proverite stranicu sutra.

  Zadruga je poslala pismo u kome su tražili da da učesnici Farme 7 glasaju za najvećeg igrača. Da li je igrač onaj ko ima najbolju  taktiku ili onaj koji se najviše svađa, bilo je na učesnicima da odluče. Oni us glasali i jasno se izjasnici da su najveći igrači Karađorđe i Zoka, zadruga im je čestitala. Najgledaniji rijaliti svih vremena je počeo pre oko 20 dana, gledaoci kao da su se već navikli na učesnike, ali produkcija ne prestaje da iznenadjuje celu zemlju rijaltijem koji je uzburkao celu dijaporu i balkan.
  Prva se izjasnija Vesna Zmijanac, koja je rekla da je Zorica neprikosnoveni rijaliti igrač.

  Screenshot_9

  Farmeri su nastavili da pričaju o tome koga smatraju da je veliki igrač i ko je pravi rijaliti igrač. Većina je rekla da su Crni i Zorica Marković najveći igrači, a neki su pomenuli i Sašku Karan, Čipija i Zoricu Marković iz naroda.

  Zorica je rekla da ima mnogo dobrih ljudi. „Zorica je pravi predstavnik naroda u rijalitiju. Ona ume i da opsuje i da galami i sve. Čipi je veoma dobar igrač, veoma inteligentan. Ovaj ovde mali, moja Stanija, samo lepši od Stanije… i on je igrač“, rekla je Zorica i pomazila.

  Komentari

  Komentara

  Pogledajte i... Više od ovog autora

  Dodaj komentar