facebook
Balkan Portal
Broj 1 Za Serije!

BEŽI ŠTO DALJE MOŽETE! OVI MUŠKI POSTUPCI deluju simpatično, ali ukazuju da se radi o tipu koji ima OZBILJAN PROBLEM!

Možda vam se na prvi pogled čini da su njegovi postupci dokaz njegove ljubavi, ali… ovi to definitivno nisu!
Bežite koliko Vas noge nose kad primetite neke od ovih traktora!

Loading...

1. Kad izađete sa prijateljicama stalno vam šalje poruke

Prvo ste dobili poruku „lepo se provedi večeras“, na šta ste odgovorili „Hvala“ i poljupcem. Baš je sladak! Odnosno, bio bi sladak da je stao na tome, ali do kraja večeri stiglo je još dvadesetak njegovih sms-ova, zbog koji ste noć proveli sa nosom uronjenim u svoj telefon.

Kladimo se da je druga poruka glasila „kako se zabavljate“, a treća (koja je stigla nakon što mu na drugu niste odgovorili u roku deset minuta) „nedostaješ mi“ ili „pa nisi me valjda već zaboravila“. Očigledno je reč onesigurnom muškarcu koji pokušava da vas kontroliše.

2. Komentariše vaše oblačenje

Prošle nedele kada ste obukli mini suknju, namignuo vam je i rekao: Draga, mislim da si zaboravila da obučeš donji deo. Iako ste u toj istoj suknji bili i kad vas je upoznao. U nekoliko navrata je prokomentarisao kako „u toj uskoj haljini izgledate kao narodna pevačica“, i to pred društvom, a pred vašom mamom je konstatovao da biste se mogli da počnete da se oblačite malo ozbiljnije jer više niste devojčica.

Muškarci su neverovatni. Dok „jure“ ženu, ne smeta im što su oskudno odevene, ali kad osvoje onu koju žele, iznenada postaju konzervativni. U stvari je ljubomoran.

3. Šta god ga zamolite, odgovara sa „Da, draga!“

Ne kaže to zato što će vas poslušati ili zato što vas uopšte sluša, već zato što misli da ste suviše zahtevni, da ga gnjavite i da sve mora da bude po vašem, ali nema hrabrosti da vam to kaže, pa pokušava da bude duhovit.

4. Kad se posađate, zove vaše drugarice

Ne čini to kako bi vas bolje razumeo, dobio mišljenje „treće strane“ i popravio vašu komunikaciju, već kako bi vas eventualno uhvatio u laži ili pokušao da vaše prijateljice „pridobije“ na svoju stranu.

Loading...
Komentari
Učitavam komentare...