facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 11

Nakon sto Hatidze sve sazna da je Bahar zapravo Mehmetova kcerka odlazi odmah do Atesa i Efsun da sve isprica. Bahar je sada saznala za Atesa i Efsun te bijesna odlazi od njih. Hatidze udari auto ispred Atesa i Bahar. Bahar odmah kaze Atesu da zovu hitnu. Bahar kaze Atesu da se ne pravi vise i da zna istinu da je u isto vrijeme sa Bahar i Efsun u vezi. Ates odmah poludi i vodi Efsun kuci kako bi saznao sta je rekla Bahar. Nakon sto Efsun kaze Atesu sta je rekla Bahar onda joj Ates kaze da je samo zelio da je zastiti od opasnih ljudi ali da je ne voli,ne osjeca prema njoj nista. Efsun je tesko palo to sto joj je Ates rekao. Ates sad trazi od Efsun da idu skupa kod Bahar da kaze istinu da nema medju njima nista. Hatidze umire. Bahar odlazi na pijacu i kupuje nekome poklon. Ates se cuje sa tetkom i kaze da zadrzava Bahar da moraju pricati…Ates kaze Bahar da je Efsun laze i da samo nju voli kune joj se. Ona mu kaze da mu ne vjeruje. Ates je poljubi i kaze joj da je on taj koji joj je slao poruke da su Efsun i Alp u hotelu

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara