facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 3

Nakon sto jednom dodju na veceru Mehmet Emir i Ates kod Ilijasa i Nuran, odjednom im se pojavljuje i nepozvani gost. Holya. Holya je Mehmet Emirova sestra i ujedno Baharina prava tetka. Holya je donijela rezultate dnk testa kako bi se uvjerili da li je Efsun njegova kcerka. Ilijas dolazi pijan kuci i kaze Mehmetu da Efsun nije njegova kcerka da su ga lagali ali Efsun je bila mudrija od njega pa je reklaHolyi koja tako sumnja da je Efsun zapravo Ilijasova kcerka a da je Bahar Mehmetova te insistira da se otvori koverta sa rezultatima testa. Mehmet Emir uzima kovertu i pocijepa je te kaze da vjeruje da je Efsun njegova kcerka da to osjeca. Mehmet se izvinjava umjesto Holye. Ates pita Bahar zasto je njen otac Ilijas rekao da Efsun nije Mehmetova kcerka a Bahar kaze da misli kako mu je tesko sto ce izgubiti Efsun. Dolazi jedan covjek zapravo njegov amidza je Jusuf koga su Ilijas i Nuran ubili i pita Bahar za njega. Bahar gleda Jusufovu sliku a Efsun i Nuran vide da Bahar gleda neku sliku te se uplase da nije saznala istinu..

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara