facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 3

Nakon sto jednom dodju na veceru Mehmet Emir i Ates kod Ilijasa i Nuran, odjednom im se pojavljuje i nepozvani gost. Holya. Holya je Mehmet Emirova sestra i ujedno Baharina prava tetka. Holya je donijela rezultate dnk testa kako bi se uvjerili da li je Efsun njegova kcerka. Ilijas dolazi pijan kuci i kaze Mehmetu da Efsun nije njegova kcerka da su ga lagali ali Efsun je bila mudrija od njega pa je reklaHolyi koja tako sumnja da je Efsun zapravo Ilijasova kcerka a da je Bahar Mehmetova te insistira da se otvori koverta sa rezultatima testa. Mehmet Emir uzima kovertu i pocijepa je te kaze da vjeruje da je Efsun njegova kcerka da to osjeca. Mehmet se izvinjava umjesto Holye. Ates pita Bahar zasto je njen otac Ilijas rekao da Efsun nije Mehmetova kcerka a Bahar kaze da misli kako mu je tesko sto ce izgubiti Efsun. Dolazi jedan covjek zapravo njegov amidza je Jusuf koga su Ilijas i Nuran ubili i pita Bahar za njega. Bahar gleda Jusufovu sliku a Efsun i Nuran vide da Bahar gleda neku sliku te se uplase da nije saznala istinu..

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,