facebook
🔔

Crna ljubav – Epizoda 10

Kemal pita Nihan zasto se stvarno udala za Emira, da mu kaze pravi razlog. Da bi saznao cijelu istinu, Kemal će ići stalno za Nihan i postavljati joj pitanja od kojih ona ne može pobjeći. U isto vrijeme, dok se čeka novost u vezi nesreće, igru koju je započela Nihan, ona je krije od Kemala. Zajedno će ukrasti par trenutaka, momenata, časova od života. Tarik je odveo u bolnicu Ondera. Emir ostavlja sve planove i ne može razumjeti da će upasti u rupu koju je sam iskopao. Emir počinje da traži Tarika prije policije i tako počinje da djeluje. Poslije nesreće, prvo što je palo na pamet Onderu je da da podršku Nihan i Kemalu. Kemal ide prema tragu i neće primijetiti kako će pasti na čovjeka koji ga sputava. Haki od Zonguldak dolazi u Istanbul i ta novost najviše će obradovati Asu. Asu samo misli kako da popriča sa njim i na taj način da se dočepa Kemala. Emir da bi se osvetio Kemalu, dovest će Tarika i Zejnep u zamku. Zejnep će velikim koracima izaći iz te vatre. Emir je koncentrisan na Kemala i laž koju je krio godinama, bit će otkrivena, što mu ne ide u prilog jer Nihan pruža ruku Kemalu i Kemal će krenuti da ga zaustavi. Da Kemal ne bi bio u opasnosti, Nihan će pronaći nešto u vezi one noći , što će biti dobar ključ za razotrivanje te laži.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara