facebook
🔔

Crna ljubav – Epizoda 7

Emir stavlja Nihan prsten an ruku i kaze da je voli. Kemal kaze Nihan da drzi podalje svog brata od Zejneb. Nihan gleda u svoj prsten i prisjeca se rijeci kako treba da se razvede jer definitivno se vidi na njenim ocima da voli drugog covjeka. Emir kaze Nihan da je voli mnogo. Lejla dolazi pred Nihaninu majku i kaze joj da je zeljno zeljela njenu buducnost te da je dobila ali da joj neda svoju proslost. Lejla prizna Kemalu da je Nihan njena necaka. Vildan je ocajna nakon sto je Lejla osramotila pred njim. Nihan i Kemal se slucajno sretnu sa autom, zamalo da se ne sudare. Nihan je bas i drago jer ga je vidjela. Vildan kaze njen muz da se pusti Lejle i proslosti ali Vildan kaze da zeli svoj dio. Kemal je odlucio da ode ocu kako bi se pomirili. Otac mu oprosti i kaze da je to i dalje njegova kuca. Nihan zove Kemala i pita ga za projekat a on joj kaze da nema veze sa njim. Kemal saznaje da neko sprema spletku za Nihan i da je to Emir. Asu dolazi kod Nihan kako bi razgovarale. Nihan kaze Emiru da je pusti vise a on joj kaze da on samo ljubav prema njoj osjeca. Nihan slucajno trceci naidje na Kemalovu kucu koju je kupio i u kojoj su trebali da zive skupa te moli Boga da je bilo srece da ona zivi tu sa njim.

Loading...

EPIZODA NE RADI?


Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,