facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 10

Dilara pusta Dzihanu snimak koji je dobila vezan za Gulseren i Dzihan ga poslusa ali Dilara ne dobije odgovor koji je ocekivala od Dzihana, vec joj Dzihan na sve njene rijeci kaze kako je treba da bude stid te da joj nece dopustiti da se ostvare njene igre koje igra sa ocem, te joj kaze da zna sta je uradila kako bi snimila taj snimak i kako bi ubijedili Gulseren da kaze sve sto se cuje na snimku i nakon toga joj pusti snimak od nje i njenog oca sta su i kako smislili sta ce uraditi Gulseren. Nakon snimka Dzihan zeli da se razvede od Dilare sto i odluci odmah i odlazi kod pojedinih osoba s kojima je radila njegova zena te sazna za sve njene spletke koje je ucinila. Hazal pita Gulseren da li joj nedostaje a ona joj kaze da ne. Dzansu vidi svoju majku Dilaru kako se grli s nekim. Gulseren dobije samar od jedne osobe. Gulseren provodi vrijeme sa svojom pravom kcerkom Dzansu.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara