facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 11

Gulseren docekuje Ozkan u njenoj kuci te joj udara samar kao docek. Nakon toga Gulseren poludi pitajuci ga gdje je bio sve ove godine i sta je radio, te kako on vise nije njena ljubav i da je podnijela zahtjev za razvod braka. Gulseren razgovara sa Hazal i kaze joj kako se nikako ne vidja s njom te joj se na telefon ne javlja, Gulseren joj kaze i to kako je puno voli i da ide s njom, ali joj Hazal kaze kako ona nju ne voli i kako zna da i nju Gulseren ne voli te joj kaze da se gubi s njenih ociju. Svi djelatnici iz Gulserenina ureda zbog uspješnog rada nagrađeni su odmorom, a smještaj će dobiti u jednom od Džihanovih hotela. Čim je od uprave primila tu vijest, Gulseren poziva Džansu da joj se pridruži. Džansu od Dilare traži da joj dopusti da ode na odmor s Gulseren, ali Dilara odbija to učiniti. Dilara misli da će Džansu, Džihan i Gulseren zajedno otići na odmor. Unatoč Dilarinu protivljenju, Džansu odlazi na putovanje s Gulseren.Hazal je sa Dilarom isla u kupovinu i lijepo se provodi jer joj odgovara to sto joj Dilara moze da priusti mnogo novaca dok joj Gulseren to nije mogla priustiti. Ozkan uporno govori Gulseren kako se promijenio i da je zeli nazad ali Gulseren je uporna u svojoj namjeri da se razvede s njim. Gulseren tesko pada to sto je njena kcerka izbjegava i sto je tako lahko zaboravila i sama Gulseren je shvatila da ju je Dilara pridobila zbog novca. Dzihan ima sukob sa jednom osobom koju uspije savladati ali ne zastalno. Gulseren je zabrinuta za Hazal. Dilara cita pismo Dzihanu. Gulseren odlazi traziti Hazal i pita Ozkana gdje se nalazi Hazal. Hazal pada u probleme iz kojih ce se tesko izvuci…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara