facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 24

Sati prolaze, a jedna veoma teška odluka u Hazalino ime mora biti donešena. Razlika između Dilare i Gulseren u ovom trenutku postaje očiglednija jer su njihove odluke potpuno suprotne. Dvije majke se ovaj put u potpunosti suprotstavljaju jedna drugoj u odluci koja je važna za život. Džansu će poludjeti zbog toga što su izvrjeđali Gulseren u restoranu i napravit će pravu pometnju. Povrh svega, novine će objaviti vijest o zabranjenoj ljubavi Džihana i Gulseren. Gulseren više ne može to da podnese i uprkos Džansuinim i Džihanovim pokušajima da je spriječe napustit će kuću. Džansu je inatlija kao i njena biološka majka, Gulseren, ne želi da odustane bez obzira na to što Gulseren bježi od nje. Hazal koja se vratila od sigurne smrti je previše razmažena što smeta njenim prijateljima koji će se povući iz njenog društva i ona će se u jednom trenutku osjetiti usamljenom. Povrh svega, Džihan je svjestan da se ona pretvara. Gulseren koja je morala da ode od Džansu, a ne može da kontaktira Hazal pobunit će se što ima dvije kćerke a osjeća se usamljeno. Rahmi je unajmio ljude da prate Gulseren morat će da prizna nešto Dilari. Razlog zbog koga se Rahmi ponaša nemilosrdno prema Gulseren krije se u njegovoj prošlosti. Džansu saznaje da je Ozkan podnio tužbu za preuzimanje starateljstva i natjerat će je da joj položi račune. Džansu će Ozkanu reći da ona nije njegova kćerka, zbog toga će on napraviti plan kako da je opet pridobije na svoju stranu, ali će samo uspjeti da se još više upetlja i napravi problem.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,