facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 24

Sati prolaze, a jedna veoma teška odluka u Hazalino ime mora biti donešena. Razlika između Dilare i Gulseren u ovom trenutku postaje očiglednija jer su njihove odluke potpuno suprotne. Dvije majke se ovaj put u potpunosti suprotstavljaju jedna drugoj u odluci koja je važna za život. Džansu će poludjeti zbog toga što su izvrjeđali Gulseren u restoranu i napravit će pravu pometnju. Povrh svega, novine će objaviti vijest o zabranjenoj ljubavi Džihana i Gulseren. Gulseren više ne može to da podnese i uprkos Džansuinim i Džihanovim pokušajima da je spriječe napustit će kuću. Džansu je inatlija kao i njena biološka majka, Gulseren, ne želi da odustane bez obzira na to što Gulseren bježi od nje. Hazal koja se vratila od sigurne smrti je previše razmažena što smeta njenim prijateljima koji će se povući iz njenog društva i ona će se u jednom trenutku osjetiti usamljenom. Povrh svega, Džihan je svjestan da se ona pretvara. Gulseren koja je morala da ode od Džansu, a ne može da kontaktira Hazal pobunit će se što ima dvije kćerke a osjeća se usamljeno. Rahmi je unajmio ljude da prate Gulseren morat će da prizna nešto Dilari. Razlog zbog koga se Rahmi ponaša nemilosrdno prema Gulseren krije se u njegovoj prošlosti. Džansu saznaje da je Ozkan podnio tužbu za preuzimanje starateljstva i natjerat će je da joj položi račune. Džansu će Ozkanu reći da ona nije njegova kćerka, zbog toga će on napraviti plan kako da je opet pridobije na svoju stranu, ali će samo uspjeti da se još više upetlja i napravi problem.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara