facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 30

Jedna istina dovest će do toga da Džansu ne može više da podnese svoju bol. Gulserenina i Dilarina saradnja zbog kćerke, neće dugo potrajati. Za Dilaru je neprihvatljivo da vidi Gulseren u vili. Dilara je iskalila svoju bijes na Džihana, a on joj govori da neće odustati od Gulseren, bez obzira na sve. Neprijatelj iz prošlosti riješen je da uništi Džihana i sve ljude u njegovoj okolini. Džihan nije svjestan koliko mu je taj neprijatelj blizu. Harun, koji je u potpunosti opasan, pritisnuo je dugme kako bi naštetio Džihanu i njegovoj porodici. Hoće li Gulseren od sada živjeti sa Džihanom i djecom u vili? Ko je pucao u Ozkana? Zašto je Nuraj dovela Ozkanovu bebu u vilu? U kakvu se to nevolju upleo Ozan? Šta je Dilara vidjela kada se vratila u vilu? Hoće li neko čuti Hazal dok iz invalidskih kolica doziva pomoć? Ko je, gdje i zašto stavio tu bombu?

Loading...

EPIZODA NE RADI?


Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,