facebook
🔔

Paramparca – Slomljeni Epizoda 9

Dzihan se ljuti nakon sto dodje kuci i vidi Hazal da je tu a da on o tome nema pojma te posalje Dzansu da ode u sobu. Dzansu napise pismo Dzihanu i Dilari i bratu te im kaze kako ih je zaista voljela i da ce ih se uvijek sjecati. U pismu im kaze kako odlazi sto se i desi, Dzansu ode. Dilara i Dzihan saznaju za pismo i nakon sto ga procitaju sokiraju se te odmah odu u potragu za kcerkom. Dzihan obilazi sva mjesta kako bi pronasao kcerku ali mu ne uspijeva. Dzihan trazi od oca da se izvine Hazal zbog ponasanja i zbog svega sto je uradio, ali mu Ozan kaze kako nece i nije mu ni do cega od kako je Dzansu otisla.Rahmi će Gulseren pozvati na ručak i u tajnosti snimati svoj razgovor s njom. Nakon toga Rahmi u studiju namjerava promijeniti Gulserenine riječi. Tijekom razgovora Gulseren mu je rekla da ni za bogatstvo ne bi odustala od svojih kćeri. Međutim, nakon što je Rahmi promijenio njezine riječi, ispada je rekla da bi odustala od svojih kćeri te da je pitala što joj nude u zamjenu za to. Dilara je posjetila Džihana i odnijela mu snimku Gulserenina i Rahmijeva razgovora. Međutim, nije svjesna da je i Gulseren snimala njihov razgovor te se iznenadi kad joj Džihan reproducira originalnu snimku razgovora. Dzansu je odlucila da ode kod svoje prave majke Gulseren i tako i uradi ode kod nje i kaze joj kako je dobro i kako je voli. Dzihan kaze Dzansu kako moze kad god zeli da ode kod svoje prave majke i da moze ostati koliko zeli. Dzihan kaze Dzansu kako je puno voli. Dzihan i Gulseren se nadju vani i Dzihan joj isprica sve sta je bilo kada se Dzansu vratila kuci. Dzihan je tjesi i kaze kako se ne treba brinuti da ce vidjati Dzansu kada god zeli. Hazal pocinje pretjerivati i zeli da ponizi Dzansu sto pomalo iznervira Dilaru…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara