facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 20

Bahar ne zeli pricati sa Atesom. Efsun cak od majke trazi i kreditnu karticu. Majka daje sve Efsun i tjera je. Bahar odlazi do ATesa da joj isprica sta je bilo a on joj kaze da je bio pijan i da se nista ne sjeca. Bahar mu sve vrati i kaze da je sve umrlo i da ga ne zeli vise vidjeti..Nuran odlazi do Mehmeta i kaze da je ona majka Efsun i da ne dozvoljava da ide zivjeti s anekom majkom Hasret koja se odnekud pojavila. Mehmet kaze Nuran da je Hasret njena majka i da je ona rodila te da su se svi dogovorili da ide zivjeti sa njom. Efsun se napravi pametna i okleveta Nuran i Ilijasa i otjera ih. Efsun kaze Atesu da je vidjela Onura sa Bahar te da misli da su skupa ponovo. Bahar je u skoli a Ates joj je profesor. Hulija je lose i kaze majci da se i ona osjeca poput nje.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,