facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 20

Bahar ne zeli pricati sa Atesom. Efsun cak od majke trazi i kreditnu karticu. Majka daje sve Efsun i tjera je. Bahar odlazi do ATesa da joj isprica sta je bilo a on joj kaze da je bio pijan i da se nista ne sjeca. Bahar mu sve vrati i kaze da je sve umrlo i da ga ne zeli vise vidjeti..Nuran odlazi do Mehmeta i kaze da je ona majka Efsun i da ne dozvoljava da ide zivjeti s anekom majkom Hasret koja se odnekud pojavila. Mehmet kaze Nuran da je Hasret njena majka i da je ona rodila te da su se svi dogovorili da ide zivjeti sa njom. Efsun se napravi pametna i okleveta Nuran i Ilijasa i otjera ih. Efsun kaze Atesu da je vidjela Onura sa Bahar te da misli da su skupa ponovo. Bahar je u skoli a Ates joj je profesor. Hulija je lose i kaze majci da se i ona osjeca poput nje.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara