facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 22

Nakon sto Efsun javi svima da je Bahar pala odmah je odvode u bolnicu. Efsun tako place a Bahar samo doziva Atesa. Efsun je to cula i sjeda na stepenice i samo place. Dolaze Nuran i Ilijas. Doktor izlazi i kaze da je Bahar u teskom stanju da ce neko vrijeme biti prikljucena na aparate za prezivljavanje i da ce cekati da se probudi. Efsun kao i Ilijas i Nuran su sokirani. Nuran kaze Hasret da je ona kriva sto joj kcerka umire. Kaze joj da je nije mogla cuvati dva dana. Hasret javi Mehmetu da se Bahar otrovala i da je u zivotnoj opasnosti te da je u bolnici. Efsun je tako tesko i stoji pored Baharine sobe govoreci joj da ona te noci nije bila sa Atesom, da je on cak nije ni dodirnuo. Ates kada je cuo za Bahar trceci je otisao do bolnice. Ates je dosao do Bahar i ona otvara oci. Nakon sto se Bahra probudi Efsun ulazi kod nje i grli je te kaze da ce od sada sve biti drugacije da je ona njena dusa..Efsun uzme poklon koji je bio ispred vrata i ceduljica na kojoj je pisalo da je Mehmet saznao da je Bahar njegova kcerka. Efsun je bez rijeci kao i Nuran.Bahar se oporavila i izasla iz bolnice.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara