facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 22

Nakon sto Efsun javi svima da je Bahar pala odmah je odvode u bolnicu. Efsun tako place a Bahar samo doziva Atesa. Efsun je to cula i sjeda na stepenice i samo place. Dolaze Nuran i Ilijas. Doktor izlazi i kaze da je Bahar u teskom stanju da ce neko vrijeme biti prikljucena na aparate za prezivljavanje i da ce cekati da se probudi. Efsun kao i Ilijas i Nuran su sokirani. Nuran kaze Hasret da je ona kriva sto joj kcerka umire. Kaze joj da je nije mogla cuvati dva dana. Hasret javi Mehmetu da se Bahar otrovala i da je u zivotnoj opasnosti te da je u bolnici. Efsun je tako tesko i stoji pored Baharine sobe govoreci joj da ona te noci nije bila sa Atesom, da je on cak nije ni dodirnuo. Ates kada je cuo za Bahar trceci je otisao do bolnice. Ates je dosao do Bahar i ona otvara oci. Nakon sto se Bahra probudi Efsun ulazi kod nje i grli je te kaze da ce od sada sve biti drugacije da je ona njena dusa..Efsun uzme poklon koji je bio ispred vrata i ceduljica na kojoj je pisalo da je Mehmet saznao da je Bahar njegova kcerka. Efsun je bez rijeci kao i Nuran.Bahar se oporavila i izasla iz bolnice.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,