facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 32

Bahar place i brine se za oca a Efsun se takodjer rasplakala jer sad je sama uprkos svima koji su okolo nje. Efsun je takodjer u zatvoru sa majkom i Sakine. Efsun se dere po celiji trazeci da ih puste,. U hodniku svi cekaju da vide sta ce biti. Bahar je ocajna zbog oca, boji se za njega. On je u drugoj celiji. Sud odlucuje da im se da kazna pritvora i da ce se dalje sudjenje nastaviti dok su on i u pritvoru. Efsun, Nuran, Ilijas i Sakine su u zatvoru zahvaljujuci razlicitim izjavama. Bahar je tesko zbog oca. Sakine je pukla samo prica o nekom soku od visanja. Efsun samo kuka kako ne moze da prica da dise u zatvoru. Hulija nazove brata i pita ga sta se desilo sa Efsun iostalima i Mehmed joj kaze da su u zatvoru i da ce im se suditi iz zatvora. Hulija je sretna a Fulija je cuje i pita kako se moze radovati na sve to i pored toga sto je Efsun Mehmedova kcerka a ona joj tetka. Hulija joj odgovara da je Efsun normalna bilo bi joj zao…Bahar kaze da u njenom zivotu postoje dva junaka ATes i njen otac Ilijas…

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara