facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 35

Hulija je naravno sokirana a i Bejza koja misli kako je Hulija gurnula. Huliji je odmah na um palo kako ce je Nuran okriviti. Hulija je pokusala reci Nuran da je Efsun zla ali se zavrsilo tako kako jeste. Nuran je pala niz stepenice. Fulija cuje buku i izlazi vani da vidi sta je i pita Huliju na koga sad vice te vidi Nuran da lezi na dnu stepenica i pita Huliju sta je uradila. Hulija je bez rijeci. Dolazi i Efsun i kuca na vrata. Efsun ulazi i moli majku da ne umre. Sinem kaze Bahaarda je trazila od Atesa da joj pomogne po pitanju njenog muza koji je zlostavlja ali njen muz im prilazi i zeli da opet ode sa Sinem. Bahar stane na stranu Sinem i kaze njenom muzu da su i oni uz nju da nije sama. Fulija ne vjeruje Huliji da ona nije gurnula Nuran. Ilijas saznaje za Nuran i odlazi u bolnicu. Nuran dolazi sebi.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,