facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 37

Ates odmah odlazi da nadje Bahar ali nje nema. Ates dobije snimak od Bahar da je svezanih usta i da je kidnapovao. Ocito je sad da je Emre taj koji je sve to radio. Sinem pomaze ATesu da ode na mjesta na koja emre inace ide kako bi pronasli Bahar. Sinem kaze Atesu da je Emre i na psihickom stanju jako los da se lijecio. Emre vodi Bahar a Ates i Sinem su ih stigli. Nuran place i seta te razmislja kako joj je zivot tezak. Bahar ubijedi Emrea da grijesi, da sve radi pogresno, da time sto toliko voli Sinem i tako se ponasa samo radi to da se Sinem njega boji iako ga voli kao i on nju. Emre placuci govori kako je sve upropastio ali mu Bahar kaze da nije, da samo treba da misli na drugaciji nacin. Mehmed zeli razvod brakaa od Fulije. Fulija ludi nakon sto joj Mehmed kaze za razvod.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,