facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 37

Ates odmah odlazi da nadje Bahar ali nje nema. Ates dobije snimak od Bahar da je svezanih usta i da je kidnapovao. Ocito je sad da je Emre taj koji je sve to radio. Sinem pomaze ATesu da ode na mjesta na koja emre inace ide kako bi pronasli Bahar. Sinem kaze Atesu da je Emre i na psihickom stanju jako los da se lijecio. Emre vodi Bahar a Ates i Sinem su ih stigli. Nuran place i seta te razmislja kako joj je zivot tezak. Bahar ubijedi Emrea da grijesi, da sve radi pogresno, da time sto toliko voli Sinem i tako se ponasa samo radi to da se Sinem njega boji iako ga voli kao i on nju. Emre placuci govori kako je sve upropastio ali mu Bahar kaze da nije, da samo treba da misli na drugaciji nacin. Mehmed zeli razvod brakaa od Fulije. Fulija ludi nakon sto joj Mehmed kaze za razvod.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara