facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 41

Ismail kaze da je dosao novi svjedok koji je u centru i koji kako kaze zna neke informacije vezane za Jusufa. Isamil je dosaopo Ilijasa i Nuran da vide tog svjedoka mozda ga poznaju. Efsun je sokirana. Salih je taj svjedok koji je dosao ispricati sve sto zna o Jusufu. Salih kaze da je Jusufa ubio Mehmed Atahan. Nuran i Efsun vide Mudzele sa Salihom kako sjede na kafi. Mudzela je ta koja je iskopala Jusufovo tijelo i odnijela ga iz dvorista. Mehmed i Fulija su pozvali Bahar i Atesa na veceru. Salih kaze Mehmedu da zna da je bogat i da ima mnogo novca i da zeli da mu da mnogo novca inace ce sve uciniti da truhne u zatvoru. Mehmed mu kaze da je lud i da ako narusi mir njegove porodice da ce ga unistiti.Malena Esma ide u svoju novu kucu. Mehmed kaze da je Salih i njegovu kucu u Letnikovcu dao nalog da je pretresu i on daje odobrenje. Dvoriste pomocne zgrade je sada mjesto gdje je Salih zakopao Jusufa nakon sto su ga izvadili on i Mudzella.
Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,