facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 41

Ismail kaze da je dosao novi svjedok koji je u centru i koji kako kaze zna neke informacije vezane za Jusufa. Isamil je dosaopo Ilijasa i Nuran da vide tog svjedoka mozda ga poznaju. Efsun je sokirana. Salih je taj svjedok koji je dosao ispricati sve sto zna o Jusufu. Salih kaze da je Jusufa ubio Mehmed Atahan. Nuran i Efsun vide Mudzele sa Salihom kako sjede na kafi. Mudzela je ta koja je iskopala Jusufovo tijelo i odnijela ga iz dvorista. Mehmed i Fulija su pozvali Bahar i Atesa na veceru. Salih kaze Mehmedu da zna da je bogat i da ima mnogo novca i da zeli da mu da mnogo novca inace ce sve uciniti da truhne u zatvoru. Mehmed mu kaze da je lud i da ako narusi mir njegove porodice da ce ga unistiti.Malena Esma ide u svoju novu kucu. Mehmed kaze da je Salih i njegovu kucu u Letnikovcu dao nalog da je pretresu i on daje odobrenje. Dvoriste pomocne zgrade je sada mjesto gdje je Salih zakopao Jusufa nakon sto su ga izvadili on i Mudzella.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara