facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 46

Hulija odlazi da se vidi sa Bahar i kaze da je nacula razgovor izmedju ATesa i Nedima te je saznala da je zapravo ATes losa osoba, da ga ona ne zasluzuje kao muza, da je ona mnogo dobra osoba. Hulija kaze Bahar da je cak Ates mislio da se ozeni Efsun kako bi se osvetio njenoj porodici. Bahar pita Huliju zasto to radi i sta joj je cilj. Hulija joj kaze da je mozda zapravo Efsun nevina za sve, mozda je bas Ates podli decko. Hulija kaze Bahar da samo razmisli o svemu. Hulija se takodjer izvine Bahar jer je povrijedila a ona je zapravo samo jedna jako dobra sooba. Bahar odmah odlazi do ATesa i pita ga da li je zaista u pocetku zeliod a se ozenis a Efsun da se osveti. ATes joj prizna da jeste. Bahar kaze ATesu da je iskoristio i nju i njenu sestru te da ne podrzava ni njega ni njegovu osvetu. Baca sve stvari po kancelariji i odlazi. Sve to vidi Efsun. Bahar ne zna sta da radi

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara