facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 48

Gori Ilijasova radnja i Ates ga spasava i vadi ga iz pozara. Ilijas je jedini koji je bio unutra u radnji i on je sam zapalio ali Ates mu spasava zivot- Svi mu se zahvaljuju. Ate spita iLijasa zasto je zapalio radnju. Ismailpita Bahar sta to taji i da njemu moze sve ispricati kako bi se olaksala. Bahar kaze da nikome ne moze reci. Bahar odvodi Ismail kod sebe u stan i kaze joj ako joj sta treba da mu kaze. Ismail odlazi da kupi Bahar hljeb i nesto za dorucak i onda odlazi. Bahar mu se zahvaljuje na svemu.Efsun odlazi do Atesa da se vidi sa Bahar kontajuci da je Bahar kod Atesa jer nije dolazila kuci. Sad se svi pitaju gdje je Bahar. Hulija uperi pistolj u Atesa. Bahar odlazi do Ismaila u kancelariju i daje mu pismo koje zeli da preda ocu njenom. Ates odlazi Edibe na mezar i tamo ga zatekne Hulija koja mu kaze da ih se kani. Ates saznaje da je Bahar kod Ismaila i kaze joj da samo zeli razgovarati snjom. Bahar kaze Efsun da je njen zivot citav lazan.- Svi saznaju da je Efsun dala ATesu mobilni telefon, glavni dokaz za Edibino hapsenje. – See more at: http://bh-vjesnik.blogspot.rs/2016/02/taj-zivot-je-moj-nove-epizode.html#sthash.iYhWVwXQ.dpuf

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara