facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 54

Bahar i ATes odlaze zauvijek. Efsun ulazi u avion i kaze Bahar da ne moze otici, da joj je tesko da ode. Efsun izadje iz aviona nakon sto joj Bahar kaze da je gotovo da odlazi zauvijek..Ates kaze Bahar da je napravila nesto sto je trebala odavno. Hasret cestita Mehmetu za blizance i kaze da idu saopstiti vijest Fuliji. Fuliji kazu Mehmet i Hulija da nosi blizance. Da je trudna 6 nedjelja. Efsun seta okolo sama i place. Bahar je zamisljena. Ilijas kaze kako ga ubija ta praznina bez Bahar. Efsun se prisjeca rijeci od Bahar kada je ona nju povrijedila. Efsun je sada tesko, shvata koliko je grijesila prema Bahar.Doktor saopsti Fuliji da ne smije vise imati traume jer postoji sansa da izgubi bebe. Dovode Fuliju Mehmetovoj kuci. Ates i Bahar uzivaju dok Efsun samo lezi i ne prica ni sa kim. Hulija se podsmjehuje Efsuninom stanju. Efsun ne prica, ne jede, ne ustaje samo gleda u jednu tacku. Efsun je na kraju zaglavila u bolnicu. Hasret je otisla cak za Bahar da je moli da se vrati jer Efsun umire. Efsun je ostala ziva.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,