facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 54

Bahar i ATes odlaze zauvijek. Efsun ulazi u avion i kaze Bahar da ne moze otici, da joj je tesko da ode. Efsun izadje iz aviona nakon sto joj Bahar kaze da je gotovo da odlazi zauvijek..Ates kaze Bahar da je napravila nesto sto je trebala odavno. Hasret cestita Mehmetu za blizance i kaze da idu saopstiti vijest Fuliji. Fuliji kazu Mehmet i Hulija da nosi blizance. Da je trudna 6 nedjelja. Efsun seta okolo sama i place. Bahar je zamisljena. Ilijas kaze kako ga ubija ta praznina bez Bahar. Efsun se prisjeca rijeci od Bahar kada je ona nju povrijedila. Efsun je sada tesko, shvata koliko je grijesila prema Bahar.Doktor saopsti Fuliji da ne smije vise imati traume jer postoji sansa da izgubi bebe. Dovode Fuliju Mehmetovoj kuci. Ates i Bahar uzivaju dok Efsun samo lezi i ne prica ni sa kim. Hulija se podsmjehuje Efsuninom stanju. Efsun ne prica, ne jede, ne ustaje samo gleda u jednu tacku. Efsun je na kraju zaglavila u bolnicu. Hasret je otisla cak za Bahar da je moli da se vrati jer Efsun umire. Efsun je ostala ziva.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara