facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 60

Mehmet pita Huliju sta to radi a ona mu kaze da ne zeli da njega okrive da je ubica jer ona zna da nije takav. Hulija kaze da moraju sakriti les prije nego dodje policija. Policija dolazi. Mehmetu kazu da su policajci dobili dojavu da se u njegovom dvoristu nalazi les te da ide s njima u policijsku satnicu te da ce ostali pretraziti avliju. Mehmet pita Huliju odakle je znala da ce doci policija i ona mu kaze za poruku koju je dobio na telefonu. Policija je zatekla Huliju kako kopa zemlju. Policija pronalazi tijelo u dvoristu te optuzuju Mehmeta,. Dok se Efsun brineKada Bahar kaze tetki da je Jusufa ubila njena majka Nuran ona ne moze vjerovati. Mehmeta su odveli u policiju na ispitivanje, ispituju ga sto je i kako ubio Jusufa i zasto ga je zakopao u dvoriste. Kada donose suci odluku u vezi slucaja Mehmeta onda Bahar trci da stigne na presudu ali Efsun zaustavi suca da kaze i izrekne presudu te mu kaze da ona zna sta se desilo i da nije tako stanje kakvo su oni izrekli.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,