facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 60

Mehmet pita Huliju sta to radi a ona mu kaze da ne zeli da njega okrive da je ubica jer ona zna da nije takav. Hulija kaze da moraju sakriti les prije nego dodje policija. Policija dolazi. Mehmetu kazu da su policajci dobili dojavu da se u njegovom dvoristu nalazi les te da ide s njima u policijsku satnicu te da ce ostali pretraziti avliju. Mehmet pita Huliju odakle je znala da ce doci policija i ona mu kaze za poruku koju je dobio na telefonu. Policija je zatekla Huliju kako kopa zemlju. Policija pronalazi tijelo u dvoristu te optuzuju Mehmeta,. Dok se Efsun brineKada Bahar kaze tetki da je Jusufa ubila njena majka Nuran ona ne moze vjerovati. Mehmeta su odveli u policiju na ispitivanje, ispituju ga sto je i kako ubio Jusufa i zasto ga je zakopao u dvoriste. Kada donose suci odluku u vezi slucaja Mehmeta onda Bahar trci da stigne na presudu ali Efsun zaustavi suca da kaze i izrekne presudu te mu kaze da ona zna sta se desilo i da nije tako stanje kakvo su oni izrekli.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara