facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 63

Nakon sto sve prizna u pismu Ilijas Bahar,odlazi i objesi se. Kaze joj svu istinu i objesi se. Bahar stize kuci kod njega i zatekne ga kako visi. Bahar pritrci i pokusava podici oca dozivajuci pomoc te dolaze svi da joj pomognu. Rezu uze i spustaju Ilijasa dole na zemlju..Bahar odmah pozove hitnu i odvoze iLijasa koji je zamalo umro. Efsun saznaje da se Ilijas objesio ali doalzi zena koja je bila s Bahar i spasila Ilijasa te kaze Efsun da Ilijas nije umro vec da su ga odveli u bolnicu da su ga Bahar i dvije zene spasile. Bahar je pored Ilijasa i kaze mu neke stvari koje se trenutno nalaze u njenoj dusi te mu doda i to da mu nikada nece oprostiti ni njemu ni Efsun. Hasret saznaje da se Ilijas bio objesio ali da ga je Bahar spasila.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara