facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 71

Sultan je odvela policija. Efsun sada samo trazi izlaz kod Arde kojeg maksimalno oduzima. Hulija je sad u strahu da ne izgubi zauvijek svoga sina. Ilijas je vec poceo luditi, ne zna vise i ne moze da trpi zbog svega sta ga je snaaslo. Arda je upucan. Sreca pa ga je vidio jedan od cuvara koji ga je odmah odvezao u bolnicu. Policija odlazi i u Salihovu radnju te pronalaze nesto i kod njega i odvode ga u policiju. Dzemal zove i dolazi do Zejneb. Kaze da je osvetio. Da li je to Dzemal taj koji je izbo Ardu?Ates prati Huliju i Efsun koje nesto muljaju. Bahar je samo pored oca svoga. Iako je Mehmet otvorio oci, njegovo stanje nije nimalo dobro. Hulija zove Ardu da dodje odmah do njih ne znajuci da joj je sin u bolnici i da je izboden. Saliha i Sultan je polciija odvela i to saopstava Ardi. Efsun se boji sad za sebe i Ardu zbog ubistva, sva strepi kao i Hulija. Mehmet se predaje, nema vise volje za zivotom. Arda izlazi iz bolnice da bi dosao do Hulije i Efsun. Muge vidi Ardinu ranu i doziva majku ali on je sprecava i kaze da suti. Arzu priznaje Atesu da ga jos uvijek voli , da ga nikada nije mogla zaboraviti, nikada ga nije prestala voljeti. Ates je iznenadjen. Arda i Efsun su odlucili da naprave svadbu, Efsun odlazi i uzima vjencanicu. Sve se sprema za vjencanje i dolazi Ismail koji kaze Efusn da je volio. Ona ga tjera. Efsun i Arda se vjencavaju. Zejneb je u cosku i ona je dosla i moli Boga da Arda ne pristane ali on ipak pristaje. Zejneb place. Ismaila upucaju u pucnjavi koja se odigravala dok je svadba bila. Sultan i Salih su pusteni. Zejnebina majka prilazi Ardi i kaze da je upropastio zivot njenoj kcerki Zejneb i sad zeni drugu. Arda saznaje da je Mehmet svestoimaju uzeo i Bahar je dosla i donijela im papir. Kaze im Bahar da je jedina vlasnica svega od Atahanovih. Svi su bez teksta. Dolaze u kucu, kuca je prazna i Bahar im kaze da im zeli svu srecu. Hulija je bez teksta kao i Efsun.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara