facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 72

Hulija kaze Bahar da su oni porodica, da je ona njena tetka ali joj Bahar kaze da joj je prava tetka trebala je biti uz brata koji se borio za zivot. Hulija moli Bahaar da ne radi to. Efsun pita Bahar da li je to ona ljuta na nju pa joj se tako sveti. Bahar joj kaze da je ona zasluzila da tako ostane, ali svakako je govorila da voli ARdu pa eto neka uziva u ljubavi bez icega. Bahar odlazi sa Atesom. Hulija placuci govori kako je sve otislo, kako su ostali bez icega sjedeci na stepenistu kuce u kojoj nema nista, ama bas nista. Zejneb odlazi do Dzemala i pita ga da li je on zaista zeli ozeniti. On kaze da mu je to najveca zelja. Zejneb mu kaze ako je tako da trazi njenu ruku od njene majke. On pristaje. Bahar je sada sa ocem i Fulijom u drugoj kuci. Hulija odlazi do Mehmeta i pita ga je li moze da odvoji njenu kcerku od svih stvari koje je zeljela, od njenog sina i stvari koje je posjedovao a Mehmet joj kaze da je samo to ono sto je ona izabrala. Iako mu Hulija kaze da ce sve srediti, on samo odlazi od nje. Iako je zvao Muge da krene s njima, Muge kaze da ne moze majku ostaviti i Mehmet odlazi sam ne govoreci im ni rijeci. Hulija govori Ardi da ce ga spasiti od svega. Da se ne brine ni on ni sestra nmu da ce ih spasiti. Hulija kaze Ardi i Muge da se ne brinu da mora ona poduzeti nesto jer ih oboje voli i zeli ih spasiti.

Povodom aktuelnih dešavanja i reakcije nadležnih na sajt Serije.rs ekipa Balkan Portala vas obaveštava o

Uslovima korišćenja i autorskim pravima

Balkan Portal je sajt koji pruža usluge besplatnog prikazivanja linkova video snimaka putem iframe HTML oznake i čitanja vesti i ostalih zabavnih sadržaja. Nijedan video snimak koji se može videti na www.balkanportal.net se ne nalazi na serverima našeg sajta. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.balkanportal.net nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava. Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše vaša autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.balkanportal.net. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.balkanportal.net/kontakt i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Pročitaj. Važno je.

Dragi posetioče, ako uživate u našem sajtu, bilo bi stvarno super da isključite blokator reklama, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane. Odbijamo da blokiramo sadržaj korisnicima Ad Blocker dodatka, zato Vas najlepše molimo da isključite AdBlock ili bilo koji drugi blokator reklama.

Komentari

Komentara