facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 72

Hulija kaze Bahar da su oni porodica, da je ona njena tetka ali joj Bahar kaze da joj je prava tetka trebala je biti uz brata koji se borio za zivot. Hulija moli Bahaar da ne radi to. Efsun pita Bahar da li je to ona ljuta na nju pa joj se tako sveti. Bahar joj kaze da je ona zasluzila da tako ostane, ali svakako je govorila da voli ARdu pa eto neka uziva u ljubavi bez icega. Bahar odlazi sa Atesom. Hulija placuci govori kako je sve otislo, kako su ostali bez icega sjedeci na stepenistu kuce u kojoj nema nista, ama bas nista. Zejneb odlazi do Dzemala i pita ga da li je on zaista zeli ozeniti. On kaze da mu je to najveca zelja. Zejneb mu kaze ako je tako da trazi njenu ruku od njene majke. On pristaje. Bahar je sada sa ocem i Fulijom u drugoj kuci. Hulija odlazi do Mehmeta i pita ga je li moze da odvoji njenu kcerku od svih stvari koje je zeljela, od njenog sina i stvari koje je posjedovao a Mehmet joj kaze da je samo to ono sto je ona izabrala. Iako mu Hulija kaze da ce sve srediti, on samo odlazi od nje. Iako je zvao Muge da krene s njima, Muge kaze da ne moze majku ostaviti i Mehmet odlazi sam ne govoreci im ni rijeci. Hulija govori Ardi da ce ga spasiti od svega. Da se ne brine ni on ni sestra nmu da ce ih spasiti. Hulija kaze Ardi i Muge da se ne brinu da mora ona poduzeti nesto jer ih oboje voli i zeli ih spasiti.

Loading...

EPIZODA NE RADI?


Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,