facebook
🔔

Taj život je moj – Bahar Epizoda 76

Fulija kaze Mehmetu da je cula razgovor Efsuni Sultan da je Arda ubio covjeka i da je zbog toga morao ozeniti Efsun jer ga je ucjenjivala Sultan. Mehmet pada na zemlju a Fulija je ocajna. Mehmet ne reaguje a Fulija cupa infuziju dozivajuci ga..Mehmet dolazi sebi i spominje covjeka kojeg su ubili ARda i Efsun. Hulija se nalazi sa Salihom i pokusava dogovoriti nesto i saznaje da je Mehmet imao napad. Odlazi u bolnicu kao i Bahari Hasret. Salih i Hulija se uspiju dogovoriti. Mehmet mora na operaciju ali je jako rizicna za njegov zivot. Hulija odlazi do Fulije i kaze joj da je ovaj put ona kriva za krizu njenog brata. Salih se odlucio da stane na stranu Hulije ali Sultan kada sazna za to odlucuje da ne suti vec da vrati Salihu. Svima je tesko sto Mehmet ide na operaciju pogotovo nakon sto saznaju da je opasna po zivot. Bahar provodi sve vrijeme s njim i moli ga da prezivi. Mehmet mora perisati mozak. Sve je spremno za operaciju. Ates takodjer dolazi da vidi Mehmeta i da bude podrska Bahar. Operacija je pocela. Svi cekaju u hodniku. Efsun i Sultan dolaze i prijete Salihu. Hulija odlazi do Kenana i trazi od njega pomoc. Bahar izlazi iz bolnice i kaze Atesu koji je odmah dosao iza nje da ne moze vise izdrzati toliku bol. Tu se zagrle a u tom trenu dolazi ARzu koja ih vidi i Ates je pita sto je dosla tu a ona mu kaze da je ona njegova zena i sta on radi u zagrljaju Bahar, Doktor izlazi i kaze svima da mu je jako zao.

Dragi posetioče, ako uživate u našem portalu, bilo bi stvarno super da isključite adblock, jer on omogućava i nama i vama da ovaj sajt opstane.

Komentari

Komentara

ponovo rodjen, ponovo rodjen 20, ponovo rodjen 15, serije.online, ponovo rodjen nova tv, turske serije, epizoda sa provodm, epizode, serije, serije sa prevodom, serija sa preovodm online, najnovije vesti, dnevna doza lepog, komicni statusi, ispovesti, ispovesti dana, vesti, sokantno, vic dana, vicevi, vicevi dana, chat dana, chat,chat slike, gifovito, filmoviko, smesni gifovi, gif, gifovi, tuzni gifovi, sexi chat, seksi gifovi,poznati, bahar, taj zivot je moj, paramparca, slomljeni,crna ljubav, elif, elif turska serija, bh vjesnik, movtex,natabanu, nadlanu, navidiku, balkan, Zanimljivosti,Filmovi, Humor, Zabava, Sport, Muzika, Automobili, Zdravlje, Religija, vicevi, text, opis, video, serija s prevodom,necete verovati, seksi price, sex price, price za odrasle, ispovesti, sex ispocesti, humor vicevi, telegraf, ispovesti.com,